Termékek Menü

Vizivilág Smart Games logikai mágneses utazójáték

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.490 Ft
3.290 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2019. június 24.
Gyártó/Márka: Smart Games
Gyártó cikkszám: 5414301516460
Cikkszám: SGT220
Szereted a vizben élő állatokat? Ebben a szuper kis játékban takard le a mágneses elemekkel az állatokat, úgy, hogy csak azok az állatok látszódjanak, akik a feladványban is szerepelnek.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Smart Games ötletes játékának alapja a csomagban található játéktábla és a hozzátartozó feladatfüzet, mely különböző szinten segít fejleszteni a logikát, gondolkodást, térlátást, problémamegoldó képességet. Minden feladvány hátulján megtalálható a megoldás is. Gyerünk, ellenőrizd le magad!

Ajánljuk 5-99 éves korig.
Jellege Mágneses logikai utazójáték, négy különböző nehézségi szinten, 48 feladat.
Miért hasznos? A fokozatosan nehezedő feladatok abbahagyhatatlan játékot nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Négy különböző szinten segíti fejleszteni a térlátást, a logikai gondolkodást, a kombinációs képességet, a türelmet, a problémamegoldó képességet, az önálló feladatmegoldást és ellenőrzést.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kapcsolódó termékek

Gyártó/Márka: Smart Games

Mindenki ismeri Noé bárkáját, ahol az összes állat együtt utazik. Segíts elhelyezni az utasokat a bárkán, de figyelj rá, hogy mindenki a társa közelében utazzon. Mindenki a helyén van, akkor: vitorlást engedj, indulás!

ELŐRENDELHETŐ
3.490 Ft 3.290 Ft
Gyártó/Márka: Smart Games
Hét forma - Végtelen számú alak. Ez a különleges mágneses úti játék, segít felfedezni a formák különleges világát. Hét szabályos geometriai alakból kell kirakni a feladványban található képet. Sikerül megtalálnod a helyes megoldást? És milyen tárgyat ábrázol a kép?
RAKTÁRON
3.490 Ft 3.290 Ft

Hasonló termékek

Gyártó/Márka: GémKlub

Egy színes reflexjáték.

Keresztre kereszt, zöldre zöld, vagy hármasra hármas - a feladat könnyűnek tűnik, de miközben színt, formát és számot egyeztetsz, arra is figyelned kell, a korábban lerakott lapjaidat a többiek nem takarták-e le közben a sajátjaikkal.
Mindenki egyszerre rakja a kártyáit, nem gondolkodhatsz sokáig... Az vet véget a játéknak, aki lerakta az összes kártyáját, de az nyeri meg, akinek a lapjai a legtöbb pakli tetejét zárták!

RAKTÁRON
3.290 Ft 3.090 Ft
Gyártó/Márka: Piatnik

Minden játékos kap 10 kártyát, amiket taktikusan kombinálva a kialakított négy kártyasorhoz megpróbál lerakni.
Okosan kell kombinálni, mert aki az egyik sor végére a hatodik kártyát rakja le, annak az első 5 lapot fel kell vennie, és ezért mínuszpontot kap.

Aki a legtöbb ökröt gyűjti be, az lesz az ökörkör elnöke és a játék vesztese!

ELŐRENDELHETŐ
3.290 Ft 3.050 Ft
Gyártó/Márka: GémKlub
A The Mind nem pusztán egy játék, hanem a csapatélmény új dimenziója!

A feladatot együtt kell megoldjátok, méghozzá úgy, hogy nem kommunikálhattok egymással - semmilyen módon.
Lehetetlennek tűnik? Nem az!
Hangolódjatok egymásra, használjátok a megérzéseiteket, és ha sikerül az összes szintet teljesíteni, utolérhetetlen élményben lesz részetek!
RAKTÁRON
3.390 Ft
Fogyasztó Barát