Termékek Menü

Vidám történetek olvasni tanulóknak - LOGICO extra csomag

 

Megérkezett a LOGICO 2014-re ígért utolsó csomagja is...

 

Vidám történetek
(Szövegér
tés)

Ismerjétek meg a gyermekek vidám kis történeteit a mindennapokból. A 10 db kihajtható feladatlapon 10 különböző mesét találtok. Ha a mesét elolvastátok, már gyerekjáték lesz a feladatok megoldása.

...és természetesen nálunk már előrendelhető, rövidesen beérkezik!

További képek a feldatcsomagról:

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?