Termékek Menü

Utazz 80 mesével a Föld körül

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.990 Ft
4.390 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2020. november 27.
Gyártó/Márka: Napraforgó Könyvkiadó
Gyártó cikkszám: 9789634458678
Cikkszám: 7721
Az egyes népeket, népszokásokat sokszor a mesék alapján a legkönnyebb megismerni.Ebben a kötetben 80 különleges hangulatú mese várja az olvasót, ráadásul a világ minden pontjáról, Kínától Dél-Afrikáig! A könyvet a tartalma mellett a kivitelezése is tökéletes esti mese alapanyaggá teszi, amit könnyen olvasható betűtípusa mellett a nagyobbak már maguknak is felolvashatnak.
Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

A Skilluniverzum kiadásában megjelent Matek Puska című könyv, amely 3.-8. osztályig minden tanulónak segítsége lehet a matek tanulásban.
A lényegre koncentrálva, röviden összefoglalja mindazt, amit általános iskolában matekból tudni kell.

RAKTÁRON
3.990 Ft
Gyártó/Márka: Napraforgó Könyvkiadó

Rengeteg klasszikus és modern mese található ebben a mesegyűjteményben. Fiúknak, lányoknak való mesék egyaránt megtalálhatóak köztük. A mesék nem túl hosszúak, kisebb gyerek is biztosan végighallgatja. Szép illusztrációkkal!

RAKTÁRON
3.990 Ft
Gyártó/Márka: Napraforgó Könyvkiadó

Rengeteg klasszikus és modern mese található ebben a mesegyűjteményben fiúknak. A mesék nem túl hosszúak, kisebb gyerek is biztosan végighallgatja. Szép illusztrációkkal!

RAKTÁRON
3.990 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?