Termékek Menü

Twister ügyességi társasjáték

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.390 Ft
Elérhetőség: ELŐRENDELHETŐ
A szállítás várható dátuma: 2020. december 09.
Gyártó/Márka: Magic Toys
Gyártó cikkszám: 6991206618967
Cikkszám: 49811
Az győz, aki utoljára marad állva! A szabály egyszerű: feladatod nem más, mint körönként egy kezed vagy lábad a játéktáblán arra a korongra helyezni, amit kipörgetsz. Maradj egyensúlyban és vigyázz, nehogy lekönyökölj, letérdelj vagy eless, mert akkor kiesel a partiból!
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az egyetlen dolog, ami kell ehhez a mókás játékhoz, az egy kicsi fizikai erőnlét és koordináció. 

Ajánljuk 6 éves kortól 99 éves korig.
Jellege Ügyességi társasjáték Játékosok száma:2 főtől.
Miért hasznos? Fejleszti a fizikai erőnlétet, kreativitást, egészséges versengést és kitartást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Gyártó/Márka: Goki

Ha a játékot 1 játékos játsza, úgy kell kialakítani az utat, hogy a mintakártyán szereplő mindkét állat pár megtalálja az utat egymáshoz. Ez nagyon bonyolult tud lenni, hiszen minden egyes puzzle-darabnál úgy kell gondolkozni, hogy a másik állatpár útját ne zárjuk el.

2 játékos esetén a játék egy igazi verseny, ahhoz, hogy az egyik állat meglátogathassa a másikat, a játékosnak kell az utakat kialakítania. Az ellenfélnek azonban hasonló az érdeke, a "saját" állatait egymással összehozni. Az nyer, aki állatait először segíti a találkozáshoz.

RAKTÁRON
4.390 Ft
Gyártó/Márka: Clementoni

A Clemmy kockák a legkisebbek építőjátékai! Puha, illatos elemeket a kicsik veszély nélkül forgathatják, pakolhatják. Könnyedén építhetnek vele vagy akár a szájukba is vehetik!

A cuki kutyás tárolóban7 db színes építőkocka kapott helyett.

RAKTÁRON
4.390 Ft 3.690 Ft
Gyártó/Márka: GémKlub
Szeretsz mesélni vagy szeretsz kitalálni történeteket? Engedd el a fantáziád és mesélj a kockákból!
Használd a képzelőerőd és a fantáziád, alkoss meséket, sztorikat! Dobj a kockákkal és amilyen figurát dobtál, építsd bele a mesédbe!
ELŐRENDELHETŐ
4.390 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?