Termékek Menü

Trükkös teher Smart Games logikai fejlesztő játék

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
8.390 Ft
7.790 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2021. március 04.
Gyártó/Márka: Smart Games
Gyártó cikkszám: 5414301519751
Cikkszám: 1825

3 plató és egy kis logika kell hozzá, hogy minden rakomány célba érjen.

A három fából készült autóba kell a különböző formájú elemeket beforgatni és beletenni úgy, hogy az autókból ne lógjon ki semmi. Ügyesen megtanulhatod a térkihasználását, 48 egyre nehezedő feladvány, 4 nehézségi szinten. 

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

 Ajánlott:3 éves kortól - 99 éves korig. 

Ajánljuk 3 éves kortól.
Jellege Kiváló minőségű logikai játék és a hozzá tartozó füzet.
Miért hasznos? A fokozatosan nehezedő feladatok abbahagyhatatlan játékot nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Négy különböző szinten segíti fejleszteni a térlátást, a logikai gondolkodást, a kombinációs képességet, a türelmet, a problémamegoldó képességet, az önálló feladatmegoldást és ellenőrzést.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Gyártó/Márka: Reflexshop

Ki tud jobban tippelni? Ki tudja jobban a helyes választ? Az iKnow egy olyan társasjáték, ahol nemcsak a tudás a fontos, a játékos tippelhet, téteket rakhat, és ezért zseton a jutalom! A négy fő témakör felöleli a természet, események, alkotások és híres emberek témákat. A nyertes az, aki a legtöbb zsetont szerzi meg. Az iKnow nagyszerű kvízjáték, ahol a szórakozás együtt jár a tanulással! 

ELŐRENDELHETŐ
7.990 Ft
Gyártó/Márka: Ravensburger

Észvesztően izgalmas játék, amibe a falak is beleremegnek...!

Kincsek, kísértetek és sárkányok keresése közben odébb tolhatjuk a labirintus járatait. Csak azok a fránya versenytársak ne lennének! Ők ugyanis folyvást keresztülhúzzák az ember számításait...

Lenyűgöző labirintusjáték: annyira egyszerű, mégis mindig más és meglepő!

RAKTÁRON
7.490 Ft 6.990 Ft

A mágneses ceruza segítségével, a megfelelő számot oda kell húzni a tárgyakon található pöttyök alapján

 

RAKTÁRON
8.290 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?