Termékek Menü

Tolongolyó

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
7.490 Ft
6.890 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2021. január 20.
Gyártó/Márka: Kensho
Gyártó cikkszám: 5999548066843
Cikkszám: 10441

Ügyességi társasjáték!

Színes golyók adják az alapot, a játékteret, amire a játékosoknak fehér golyójukat kell ráhelyezni egy pálcával.Óvatosan kell pakolni, mert ha már túlterhelődik az alap, akkor szétnyílnak a színes golyók és az összes addig felrakott fehér golyó leesik.

Ha nálad nyílik szét az alap, akkor tied lesz az összes leeső fehér golyó!
Az a játékos nyer, aki elsőként szabadul meg az összes nála lévő fehér golyótól!

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Fejleszti az érzékelést, a kézügyességet, az egyensúlyérzéket.

Ajánljuk 5 éves kortól
Jellege ügyességi társasjáték
Miért hasznos? Fejleszti az érzékelést, a kézügyességet, az egyensúlyérzéket.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Lélekpillangó önismereti társasjáték:

Boldogságot adni és kapni: mindenkinek ez az egyik célja az életben. De vajon tudjuk mi tesz boldoggá másokat és minket? A Lélekpillangó társasjáték során közelebb kerülünk a válaszhoz, hiszen minden fordulóban egy játékos megpróbálja kitalálni, a többiek közül kit mi tenne boldoggá. A kulcs az egymásra hangolódás, mivel a többi játékos is akkor kap pontot, ha az osztó eltalálja, melyik lapot választották. A játékot még változatosabbá teszik a szituációkártyák, amik megadják, mi szerint kell választani a játékosnak.

RAKTÁRON
6.890 Ft
Gyártó/Márka: Noris

Növeljük játékosan az intelligencia hányadosunkat...Mi is az intelligencia? Ezen a kérdésen még a tudósok is vitatkoznak, de egy dologban egyetértenek: Az intelligencia fejleszthető és növelhető.

A gyermekek, akik még elég rugalmasak mentálisan, sokat tehetnek magukért ezen a téren. Ez a játék az intelligencia különböző területein sok megoldandó feladat elé állítja a gyerekeket a 165 darab kétoldalas IQ-kártya segítségével: vízuális-, matematikai-, nyelvi-, gyakorlati intelligenciákat és a logikus gondolkodást is tudjuk fejleszteni. A játékosok egymás után sorban különböző IQ-feladatokat oldanak meg -időre- és helyes válaszok esetén egyre feljebb lépkednek az IQ-létrán a "zseni" szint irányába. Aki elsőként ér célba, az megnyeri a játékot, miközben minden résztvevő fejleszti intelligenciáját, és még jól is szórakozik.

 
RAKTÁRON
6.890 Ft 6.490 Ft
Gyártó/Márka: Thinkfun

Forgass, párosíts és spájzolj! Ki ne szeretné látni, hogy az étel körbe forog az asztalon és a gyerekek sorba kapkodnak az ételért? A Kajacsata lényege, hogy a kiosztott tányérokon minél hamarabb begyűjtsük a megadott ételeket! Vajon ki a leggyorsabb a családban?
 
RAKTÁRON
6.990 Ft 6.490 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?