Termékek Menü

Tolongolyó

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
7.490 Ft
6.390 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2020. október 23.
Gyártó/Márka: Kensho
Gyártó cikkszám: 5999548066843
Cikkszám: 10441

Ügyességi társasjáték!

Színes golyók adják az alapot, a játékteret, amire a játékosoknak fehér golyójukat kell ráhelyezni egy pálcával.Óvatosan kell pakolni, mert ha már túlterhelődik az alap, akkor szétnyílnak a színes golyók és az összes addig felrakott fehér golyó leesik.

Ha nálad nyílik szét az alap, akkor tied lesz az összes leeső fehér golyó!
Az a játékos nyer, aki elsőként szabadul meg az összes nála lévő fehér golyótól!

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Fejleszti az érzékelést, a kézügyességet, az egyensúlyérzéket.

Ajánljuk 5 éves kortól
Jellege ügyességi társasjáték
Miért hasznos? Fejleszti az érzékelést, a kézügyességet, az egyensúlyérzéket.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Gyártó/Márka: Thinkfun

Új kiadása a már megszokott szoliter logikai játéknak. Készítsd el a bonbonos csomagokat a megfelelő utasítások szerint. Találd ki, melyik bonbonnak hol a helye! Három féle ízű és formájú csoki található: rózsaszín epres, fehér vaníliás és barna csokis, és forma szerint: kör, négyzet és háromszög alakú. Kövesd pontosan az utasításokat, de valahol csak színt vagy csak formát adnak meg. El tudod készíteni a csomagokat?

ELŐRENDELHETŐ
6.490 Ft 5.990 Ft
Gyártó/Márka: Thinkfun
1913-at írunk, szerencsés nyertesként ingyenesen szállhatsz meg a Foxcrest szanatóriumban, ahol a közismert Dr. Gravely egészen új szintre emelte a gyógyfürdőkezelések színvonalát tehetős vendégei számára.
Teljes költségtérítés mellett utazol a helyszínre. Ám amikor a hosszú utazást követően célba érsz, te és a többi vendég lassan rádöbbentek, hogy ez nem egészen az a "wellnessélmény", amire számítottatok...
RAKTÁRON
6.490 Ft 4.990 Ft
Gyártó/Márka: Goki

A játékot becsukott vagy bekötött szemmel kell játszani.
Lényege: tapogatással megtalálni az egyes anyagok vagy minták párját. A játék addig tart, amíg el nem fogynak a hengerek.

Az nyer, akinél a játék végére a legtöbb henger van!

RAKTÁRON
6.490 Ft 5.190 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?