Termékek Menü

Kajacsata! Fejlesztő társasjáték Thinkfun

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
6.990 Ft
6.490 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2021. március 01.
Gyártó/Márka: Thinkfun
Gyártó cikkszám: 5999548048009
Cikkszám: TF009

Forgass, párosíts és spájzolj! Ki ne szeretné látni, hogy az étel körbe forog az asztalon és a gyerekek sorba kapkodnak az ételért?

A Kajacsata lényege, hogy a kiosztott tányérokon minél hamarabb begyűjtsük a megadott ételeket! Vajon ki a leggyorsabb a családban?
 
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Thinkfun ötletes játéka nem csak szórakoztató, de gondolkodásra is serkent. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt élvezetes családi játék.

 

Ajánljuk 4-99 éves korig.
Játékosok száma 2-6 fő
Jellege ügyességi, társasjáték
Miért hasznos? A Kajacsata játék fejleszti az összehasonlítás, párosítás, vizuális észlelés, memória, reakciókészség és koncentráció.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Gyártó/Márka: Thinkfun

Ez aztán a csúcsforgalom! Ki tudsz keveredni belőle? Helyezd fel a járműveket a táblára a megadott feladatkártya alapján és juss ki a dugóból, minél kevesebb lépéssel!

 

Az autókat nem emelheted fel, csak előre-hátra tologathatod a táblán és fontos a sorrend is. A cél, hogy kijuttasd a fagyis autót a forgalmi dugóból. Neked sikerül?

RAKTÁRON
6.490 Ft
Gyártó/Márka: Noris

Növeljük játékosan az intelligencia hányadosunkat...Mi is az intelligencia? Ezen a kérdésen még a tudósok is vitatkoznak, de egy dologban egyetértenek: Az intelligencia fejleszthető és növelhető.

A gyermekek, akik még elég rugalmasak mentálisan, sokat tehetnek magukért ezen a téren. Ez a játék az intelligencia különböző területein sok megoldandó feladat elé állítja a gyerekeket a 165 darab kétoldalas IQ-kártya segítségével: vízuális-, matematikai-, nyelvi-, gyakorlati intelligenciákat és a logikus gondolkodást is tudjuk fejleszteni. A játékosok egymás után sorban különböző IQ-feladatokat oldanak meg -időre- és helyes válaszok esetén egyre feljebb lépkednek az IQ-létrán a "zseni" szint irányába. Aki elsőként ér célba, az megnyeri a játékot, miközben minden résztvevő fejleszti intelligenciáját, és még jól is szórakozik.

 
ELŐRENDELHETŐ
6.890 Ft 6.490 Ft
Gyártó/Márka: Smart Games
1 játékban 3 elgondolkodtató feladattípus! Kiválóan alkalmas a koncentráció, a kombinációs készség és a logikus gondolkodás fejlesztésére.
RAKTÁRON
5.990 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?