Termékek Menü

Szorzótábla gyakorlás, matematikai játék, fajáték

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.990 Ft
Elérhetőség: 25 db raktáron
A szállítás várható dátuma: 2022. február 02.
Gyártó cikkszám: I-AML-022
Cikkszám: SCHN-I-AML-022
Szorzótábla gyakorlás, matematikai játék, fajátékJátékos megoldás a szorzótábla elsajátítására. Segítségével még kisgyermekkorba könnyen elsajátítható a számolás alapja. A színes kockák és az egyszerű kompakt kialakításnak köszönhetően mostantól gyerekjáték a tanulás.

Termékjellemzők:

- Anyag: fa

- Méret: 19 x 19 x 2 cm
Menny.:db
További képek
Szorzótábla gyakorlás, matematikai játék, fajáték
Szorzótábla gyakorlás, matematikai játék, fajáték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Egy különleges építőjáték, nagyon jó minőségű építőelemekből áll. 8 kisebb doboz van egy készletben. Minden dobozból egy kis tűzoltó járművet építhetsz. De ha úgy szeretnéd, összeállíthatod a nyolc doboz tartalmát egy részletgazdag, nagy vízágyús tűzoltó autóvá.

RAKTÁRON
5.990 Ft 3.990 Ft

Egy különleges építőjáték, nagyon jó minőségű építőelemekből áll. 8 kisebb doboz van egy készletben. Minden dobozból egy kis dömpert építhetsz. De ha úgy szeretnéd, összeállíthatod a nyolc doboz tartalmát egy részletgazdag, nagy dömperré.

RAKTÁRON
5.990 Ft 3.990 Ft

Egy különleges építőjáték, nagyon jó minőségű építőelemekből áll. 8 kisebb doboz van egy készletben. Minden dobozból egy kis rendőrségi járművet építhetsz. De ha úgy szeretnéd, összeállíthatod a nyolc doboz tartalmát egy részletgazdag, nagy helikopterré.

RAKTÁRON
5.990 Ft 3.990 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?