Termékek Menü

Color Code Színkép Smart Games logikai szín-, és formakirakó

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
7.190 Ft
6.090 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2019. június 20.
Gyártó/Márka: Smart Games
Gyártó cikkszám: 5414301515432
Cikkszám: SG090

Forgasd, pakold, nézd meg az eredményt! Figyelj a sorrendre. A cél: a feladványban feltüntetett színes ábrát létrehozni. Ebben segítségedre van a 18 átlátszó lapka, a többi csak rajtad áll. Megtalálod a helyes sorrendet? 
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Smart Games ötletes játékának alapja a csomagban található játéktábla és a hozzátartozó feladatfüzet, mely különböző szinten segít fejleszteni a logikát, gondolkodást, térlátást, problémamegoldó képességet. Minden feladvány hátulján megtalálható a megoldás is. De jól figyelj, minden feladványnak, csak egy megoldása van! Gyerünk, ellenőrizd le magad!

A játék menete a következő:

Ajánljuk 5-99 éves korig.
Jellege Logikai játék, négy különböző nehézségi szinten, 100 feladat.
Miért hasznos? A fokozatosan nehezedő feladatok abbahagyhatatlan játékot nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Négy különböző szinten segíti fejleszteni a térlátást, a logikai gondolkodást, a kombinációs képességet, a türelmet, a problémamegoldó képességet, az önálló feladatmegoldást és ellenőrzést.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kapcsolódó termékek

Gyártó/Márka: Smart Games

Űzd ki a vírust a szervezetből! Forgasd, csúsztasd, gondolkozz! A cél hogy a piros vírust kijuttassuk a szervezetből, a játéktábla nyitott sarkán. Ne feledd, az elemeket csak átlósan lehet mozgatni, de egyszerre akár több elemmel dolgozhatsz.

RAKTÁRON
7.190 Ft 6.090 Ft
Gyártó/Márka: GémKlub

Színre szín, számra szám - vagy mégsem?

A játékosok egymás után játsszák ki a kártyáikat a kezükből a szimbólumok és színek sorrendjének megfelelően - a sárga erősebb a zöldnél, a piros a sárgánál, az olló a papírnál, a papír a kőnél... Minden már letett lapra csak erősebbet lehet tenni, vagy valamelyik speciális lapot, ami hol segíti, hol akadályozza a játékosokat, hogy elérjék a céljukat, és minden lapjuktól megszabaduljanak! Akinek ez mégis sikerül, megnyeri a játékot!


 
RAKTÁRON
3.390 Ft
Gyártó/Márka: Ravensburger

A Colorama vidám, színes társasjáték amit akár hatan is játszhattok. Dobj a két dobókockával és illeszd a formákat a helyükre.


 
RAKTÁRON
5.790 Ft 5.090 Ft

Hasonló termékek

Gyártó/Márka: Thinkfun

Tégla, tégla hátán. Helyezd egymásra a téglákat és rakd ki a képen látható mintát. De jól figyeld meg, mert minden elem különböző alakú, fontos a sorrend és a minta! Sikerül megépíteni, mind a 60 feladványt megoldanod?

ELŐRENDELHETŐ
5.890 Ft 5.290 Ft
Gyártó/Márka: Thinkfun

Ez aztán a csúcsforgalom! Ki tudsz keveredni belőle? Helyezd fel a járműveket a táblára a megadott feladatkártya alapján és juss ki a dugóból, minél kevesebb lépéssel! Az autókat nem emelheted fel, csak előre-hátra tologathatod a táblán és fontos a sorrend is. A cél, hogy kijuttasd a piros autót a forgalmi dugóból. Neked sikerül? 
ELŐRENDELHETŐ
6.290 Ft 5.890 Ft
Gyártó/Márka: GémKlub

Westeros királya az imént hirdette ki szándékát, hogy új Segítőt kíván kinevezni.
Varys elvegyül a nemesek között, neveket súgva, támogatókat gyűjtve.
De neked szerez nagyobb támogatást vagy az ellenfeleidnek?

Ez igazi észjáték, ahol kettő-négy játékos karakterkártyákkal szerez címereket - és ahol a legtöbb címert gyűjtő játékos győz!

RAKTÁRON
5.790 Ft 5.190 Ft
Fogyasztó Barát