Termékek Menü

Sycomore kreatív készletek

Sycomore kreatív készletek A francia Sycomore cég sok gyönyörű kreatív készletet gyárt, amelyekkel különböző technikákkal alkothatnak gyönyörű képeket a gyerekek.

A gyémántszemes kirakóktól kezdve a karckép technika, a csillámszórós képekig sok-sok újdonságot találunk a Sycomore cég termékei között. ezekre a kreatív készletekre mind jellemző, hogy a koncentrációt, finom motorikus képességeket, szép érzéket fejlesztik. Általában 5 vagy tíz kép van a dobozban, így elég sokáig lefoglalja a gyerekeket. De megtalálható a Sycomore cég palettájában a ruhatervező szett is, amellyel mint igazi divattervezők, először ki kell vágniuk a szabásmintát, felrajzolni a ruha anyagára, majd azt is kivágni. Varrás helyett viszont csak ragasztócsíkkal kell összeállítaniuk a ruhákat. Csak a gyerekek fantáziája szab határt, hogy milyen gyönyörű ruhakölteményeket terveznek ezekkel a készletekkel.

Nézzen körül játék webáruházunk kínálatában a többi kreatív készletért is!

 

Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?