Termékek Menü

Stragoo - Out-side-in kártyajáték

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.590 Ft
3.390 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2020. november 30.
Gyártó/Márka: Kensho
Gyártó cikkszám: 8595557506287
Cikkszám: 8859

Színeket és szimbólumokat összepárosítani nem nagy dolog – gondolod Te!

A lapok kör alakúak, a játék lényege pedig, hogy a kártyákból párokat alakítsunk ki – amelyek megegyeznek a szabályban megfelelő feltételekben. A párosító kártya belső körének ábráját vagy színét a többi felfordított kártya bármelyikének külső körén található ábrájával vagy színével kell egyeztetni. Mindezt ráadásul úgy, hogy a párosító kártya külső körének ábrájának vagy színének szintén meg kell egyeznie a párosítandó kártya belső körén található ábrájával vagy színével is.
Az a játékos nyer, aki a legtöbb kártyát gyűjtötte össze.

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Egy pörgős, megfigyelős kártyajáték, amely kiváló szórakozási lehetőséget biztosíthat az egész család vagy akár baráti társaságok számára!

Ajánljuk 6 éves kortól
Jellege kártyajáték
Miért hasznos? Fejleszti a megfigyelőképességet, gyorsaságot, és koncentrációt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Gyártó/Márka: Clementoni

Minden kisgyerek próbára teheti magát az archeológus szerepben ennek a nagyszerű régészeti játéknak a segítségével, amelyben egy őskori Piranha hal maradványait kell kiásni és összeállítani.
A játék a gipsztömbben rejlő leletek feltárásával kezdődik, és amint megvannak a csontok az útmutató segítségével összeállíthatják maguknak a teljes csontvázat, ami a különleges anyagának köszönhetően fluoreszkál a sötétben.
Az Archeofun készlet segítségével a gyerekek belekóstolhatnak az archeológusok munkájába, és szert tehetnek egy mutatós őskori csontvázra is.

Tartalma:
- Összerakható Piranha csontváz
- Ásatási csomaggal
- Fluoreszkáló műanyagból
- használati útmutatóval

RAKTÁRON
3.390 Ft 2.990 Ft

Hang - és fényeffekusokkal gazdagított játék, objektív része mozgatható, minek hatására az hangokat ad ki. A kamera váltakozó betekintőablakkal van ellátva, melynek képei a gép gombjának megnyomásával bukkannak elő. A vakuja sárgán villog fotózás közben.

RAKTÁRON
3.390 Ft 2.790 Ft
Gyártó/Márka: REGIO
Építsd fel te leghamarabb a poharaidat a helyes sorrendben!
Nézd a kártyát, és ha kész vagy, gyorsan csapj a csengőre, nehogy valaki megelőzzön!
RAKTÁRON
3.390 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?