Termékek Menü

So magic - Kristálykert stúdió

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
6.790 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2021. január 27.
Gyártó cikkszám: 5999548064900
Cikkszám: 10470

Saját Varázslatos Kristálykertet alkothatsz ezzel a gyönyörű készlettel! Mindent megtalálsz a dobozban, csak egy kevés vizet kell még hozzáadnod. Kövesd a leírást! Két varázslatos fa készíthető, emellett Slime oázisod és Zen homokkerted is lehet!
Amint elkészültél, már csak figyelned kell, hogyan fejlődik a fád! A fa egyszer csak teljesen virágba borul. 
Miközben a varázslatos fa kristályai növekszenek, lesz időd kicsinosítani a Zen homokkertet, illetve a Slime oázist is feltöltheted a népszerű nyúlós anyaggal!
Ha mindennel elkészültél, tedd a kristálykertet olyan helyre, ahol mindenki gyönyörködhet benne!
Később lecserélheted a Pink fát a készletben lévő Kaktuszra, illetve kertedet is hozzáigazíthatod ehhez az új témához.

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A készlet tartalma:
- 1 varázslatos kert
- 2 varázslatos fa: Pink fa és Kaktusz
- 2 csomag varázspor
- 1 csomag varázslatos Slime
- 200 g csillámhomok – 5 különböző színben
- csillámkő és kisebb kövek
- 4 figura
- 2 dekoráció

Ajánljuk 8 éves kortól.
Jellege kreatív játék
Miért hasznos? Fejleszti a türelmet, a szem-kéz koordinációt és a kreativitást.
További képek
So magic - Kristálykert stúdió
So magic - Kristálykert stúdió

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Gyártó/Márka: Kensho

Nagyszerű beszéd -és memória fejlesztő játék. Találj ki a kártyák segítségével egy történetet. Ha megszólal az elefánt fordítsd le a kártyákat és mondd vissza, hogy mik voltak a kártyákon a felhúzás sorrendjében.

RAKTÁRON
6.790 Ft 3.790 Ft
Gyártó/Márka: PixelHobby
Kisiskolásoknak tökéletes kreatív játék. A PixelHobby készletből 1 db nagyon szép (10,2x12,7 cm-es) képet tudunk készíteni. Egész egyszerűen a PixelHobby színeket ráhelyezzük a tüskés alaplapra ekkora kép esetében ajánlott csipesz használata (a szett nem tartalmazza).
RAKTÁRON
6.769 Ft 5.530 Ft
Gyártó/Márka: Noris

Növeljük játékosan az intelligencia hányadosunkat...Mi is az intelligencia? Ezen a kérdésen még a tudósok is vitatkoznak, de egy dologban egyetértenek: Az intelligencia fejleszthető és növelhető.

A gyermekek, akik még elég rugalmasak mentálisan, sokat tehetnek magukért ezen a téren. Ez a játék az intelligencia különböző területein sok megoldandó feladat elé állítja a gyerekeket a 165 darab kétoldalas IQ-kártya segítségével: vízuális-, matematikai-, nyelvi-, gyakorlati intelligenciákat és a logikus gondolkodást is tudjuk fejleszteni. A játékosok egymás után sorban különböző IQ-feladatokat oldanak meg -időre- és helyes válaszok esetén egyre feljebb lépkednek az IQ-létrán a "zseni" szint irányába. Aki elsőként ér célba, az megnyeri a játékot, miközben minden résztvevő fejleszti intelligenciáját, és még jól is szórakozik.

 
RAKTÁRON
6.890 Ft 6.490 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?