Termékek Menü

Sentosphere kreatív játék készletek

Sentosphere kreatív játék készletek

A francia játéktervező Veronique Debrois által létrehozott játékgyártó cég különleges és gyönyörű, nagyon jó minőségű kreatív játék készleteiről híres.

Ilyenek pl. a homokszórós készletek, az Aquarellum festő készletek, valamint a flitteres és glitteres készletek.

 

A kreatív játékok nagyon jó készségfejlesztő játékok, kiválóan fejlesztik a finom motorikát, fantáziát, figyelmet. Egyre különlegesebb kreatív játék készletek jelennek meg, hogy mindenki megtalálhassa a neki való technikát.

A flitteres képkészítő szettel apró flittereket kell egy tű segítségével a hungarocell alapba szúrni, és a végén gyönyörű, csillogó flitteres képet kapnak a gyerekek. Ezek a kreatív játék készletek segítenek a türelmet és a kitartást is fejleszteni, mivel időigényes az elkészítésük, de a gyönyörű képek és gyakran a csillogás miatt is nem tudják abbahagyni a gyerekek a készítésüket.

Az Aquarellum festő készletekkel a művész palánták 4 gyönyörű képet festhetnek. A siker garantált, mert a viaszos papírra csak oda tudnak festeni, ahol ki van hagyva a minta helye.

A homokszórós képeket szerintem senkinek nem kell bemutatni, az enyvezett papírra szórjuk a csillogó homokot, lépésről lépésre, színenként haladva a végére egy teljesen homokkal fedett gyönyörű képet kaphatunk. ezzek a technikával már akár 3 éves kortól megismerkedhetnek a gyerekek.

A flitteres kreatív játékok csak 8 éves kortól ajánlottak az apró tűk miatt. Melyik 8-9 éves kislánynak ne tetszenének a csillogó flitterek? Most ezekből unikornist, pillangót, delfineket rakhatnak ki. 

A Sentosphere kreatív játék készletek között biztosan mindenki talál magának kedvére való technikát. 

Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?