Termékek Menü

Rubik versenykocka 3*3 díszdobozban

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.790 Ft
Elérhetőség: ELŐRENDELHETŐ
A szállítás várható dátuma: 2021. március 16.
Gyártó/Márka: Rubik's
Gyártó cikkszám: 5998476500412
Cikkszám: 8821-1
A bűvös kocka minden embert le tud kötni. Igazi kihívás kirakni, gyakorolni kell és minél hamarabb sikerülni fog. Próbáld ki te is! Egy időtálló játék. Mindenkinek mindenhol!
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A játék a gyerekek és felnőttek logikus gondolkodását és térlátását fejleszti. A nagy kockát alkotó 26 darab színes kis kocka az oldalak forgatásával 43.252.003.274.489.856.000 különböző helyzetbe hozható. Egy-egy lapján mind a hat szín nagyo sokféleképpen keveredhet. Egyidejűleg több oldal figyelése igen nehéz feladat, már egy oldal 10-15 perc alatti rendezése is nagyon jó eredmény. Figyelje meg a különböző mozgatásoknál az egyes elemek helyzetének változásait, az így felismert törvényszerűségek vezetnek el a megoldáshoz. A játék végső célja minden oldal egyszínűre forgatása.

Ajánljuk 8 éves kortól
Jellege Rubik kocka 3*3
Miért hasznos? Fejleszti a gyermek térlátását és logikus gondolkodását.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Gyártó/Márka: Smart Games
Segíts az egérkéknek, hogy kilássanak az ementáli résein. Mókás, 48 egyre nehezedő feladvánnyal bárhol leköti a figyelmedet, akár utazás közben is. Gyerünk, próbáld ki te is ezt  a logikai játékot.
RAKTÁRON
3.490 Ft
Gyártó/Márka: Smart Games

Találd meg az utat és fejtsd meg az erdő rejtélyét! Mágneses útkereső az erdő sűrű mélyén. Minden erdei ösvény kerüljön a helyére! Kövesd a feladványt és építsd ki az utat a megadott képek között, de figyelj rá, hogy ahol áthúzott nyilat találsz, ott ne alakuljon ki átjáró.
 
RAKTÁRON
3.490 Ft
Gyártó/Márka: Smart Games

Mindenki ismeri Noé bárkáját, ahol az összes állat együtt utazik. Segíts elhelyezni az utasokat a bárkán, de figyelj rá, hogy mindenki a társa közelében utazzon. Mindenki a helyén van, akkor: vitorlást engedj, indulás!
 
RAKTÁRON
3.490 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?