Termékek Menü

Q-man építőjáték - Rendőrségi helikopter

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
6.990 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2021. március 04.
Gyártó cikkszám: 5702016109504
Cikkszám: 7290-5

Egy különleges építőjáték, nagyon jó minőségű építőelemekből áll. 8 kisebb doboz van egy készletben. Minden dobozból egy kis rendőrségi járművet építhetsz. De ha úgy szeretnéd, összeállíthatod a nyolc doboz tartalmát egy részletgazdag, nagy helikopterré.

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Remek ár-érték arány, különleges építőjáték, 8 kisebb vagy egy nagyobb rendőrségi helikopter építhető belőle. 

Fejleszti gyermeke kreativitását és finommotorikáját, nem beszélve a szerepjátékokban való fontosságáról.

Építőelemek száma: 381

Ajánljuk 6 éves kortól
Jellege építőjáték
Miért hasznos? Fejleszti a kreativitást és a finommotorikát, fontos szerepe van a szerepjátékok kategóriájában.
További képek
Q-man építőjáték - Rendőrségi helikopter
Q-man építőjáték - Rendőrségi helikopter
Q-man építőjáték - Rendőrségi helikopter
Q-man építőjáték - Rendőrségi helikopter
Q-man építőjáték - Rendőrségi helikopter
Q-man építőjáték - Rendőrségi helikopter

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Micsoda kavalkád?! Ki lesz a sasszem, aki leggyorsabban találja meg az ábrákat? Bemelegítésként játszhatunk Képes bingót a játéktáblák bingós oldalával, ezután a táblákat megfordítva jöhet a Sasszem játék valamelyik formája. A 210 db kártya ábrái mind megtalálhatóak valahol valamelyik Sasszem játéktáblán, a Bingó oldalakon kevesebb ábra található, ott már szerencsére is szükségük lesz. A legegyszerűbb játékmódnál csak meg kell keresnünk a kiválasztott kártya ábráját a játéktáblát, és rámutatnunk. Ha választunk egy játékvezetőt (idősebb gyerek, vagy óvónő), több fokozatban nehezíthetünk a játékon. Ha a gyerekek nem látják a keresendő ábrát, csak megmondjuk, hogy mit keresünk, a képzeletükre kell hagyatkozniuk. Olvasni tudó gyerekek körében, ekkor az írásos oldalával fordítjuk fel a kártyát a képes helyett. Asszociációs játékként pedig csak körülírjuk, jellemezzük az adott ábrát, így még nehezebb megtalálni a megfelelő képet. Például: sárga színű, savanyú déligyümölcsök. A kártyát az a gyerek kapja meg, aki először rámutat a citromokra a játéktáblán. 

RAKTÁRON
6.990 Ft 6.590 Ft

Egy különleges építőjáték, nagyon jó minőségű építőelemekből áll. 8 kisebb doboz van egy készletben. Minden dobozból egy kis tűzoltó járművet építhetsz. De ha úgy szeretnéd, összeállíthatod a nyolc doboz tartalmát egy részletgazdag, nagy vízágyús tűzoltó autóvá.

RAKTÁRON
6.990 Ft
Gyártó/Márka: Fa-in ajándék
Valami egyedire és különlegesre vágysz?
Építsd fel saját unikornis makettedet, melynek kiegészítő fiókjaiban tárolhatod szebbnél szebb ékszereidet!
A darabkákat faragasztóval tudod egymáshoz rögzíteni. Anyaga színezhető, ezért kedvedre dekorálhatod.
RAKTÁRON
6.990 Ft 5.790 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?