Termékek Menü

Nagycsoportosoknak

Ez az utolsó év az oviban, vagy maradtok még egyet? Ez ennek az évnek a legnagyobb kérdése.

Ha mentek, akkor már csak pár hónap és a kis ovisból iskolás gyermek lesz. Az iskola viszont újabb kihívásokat tartogat! Felkészült már gyermeked ezekre a kihívásokra? Képes végig ülni 45 percet nyugodtan, a feladatra koncentrálva? Rendelkezik azokkal az alap készségekkel, képességekkel amik az iskolában elengedhetetlenek? Ha úgy érzed van még mit csiszolni, akkor itt a lehetőség.

A LOGICO Primo csomagokat a nagycsoport elején ajánljuk, illetve azoknak, akik úgy döntenek, hogy nem árt a gyermeknek még egy év az oviban. Ezek a feladatcsomagok az 5+ korosztály tudásához lettek speciálisan kialakítva, a nagycsoportos gyermekektől elvárt készségek elsajátítását támogatják, de még nem az iskolára készítenek fel.

Ha szeptembertől iskolába készültök, akkor mindenképpen javasolt legalább a télapónak megírni az első iskolára felkészítő LOGICO Piccolo feladatcsomagokat. Ezek a feladatok már kimondottan az iskolai elvárásokhoz igazodnak. Ha beiktatjátok a napirendbe, hogy heti 3x20 percet forgassátok a LOGICO Piccolo iskolakezdős feladatcsomagjait, akkor nyugodt szívvel indulhat a gyermek iskolába!

Nézet:
Rendezés:
Gyártó: LOGICO
RAKTÁRON
3.800 Ft
Fogyasztó Barát