Termékek Menü

Akciós készletek

Akciós LOGICO készletek a teljesség igényével! Felejtsd el az iskolakezdés aggodalmát, ne aggódj az ovi miatt, ne érd be gyermeked közepes tudásával! A LOGICO zseniális, de egy fecske nem csinál nyarat. Ha komolyan akarod, hogy gyermeked kevesebb tanulással jobb legyen mint az átlag, akkor itt mindent megtalálsz hozzá. Intézményeknek különösen ajánljuk!

LOGICO Primo csomagok óvodásoknak, korosztályok szerint csoportosítva, kedvezménnyel! A kis-, középső-, és nagycsoportosok tudásszintjéhez és érdeklődési köréhez tervezett feladatcsomagok egy-egy akciós csomagban, vagy válaszd egyben az összes LOGICO Primo feladatcsomagot még nagyobb kedvezménnyel, és gyermeked nem csak az oviban fog szárnyalni, de az iskolát is komoly előnnyel kezdni majd!

LOGICO Piccolo csomagok iskolába készülő nagycsoportosoknak, és az általános iskola alsó tagozatosainak, témánként és korosztályonként csoportosítva, kedvezménnyel! Külön csomagokat készítettünk az iskolaérettségi felkészítésre, az első és a második osztály tananyagainak játékos elsajátításához, valamint egy-egy csomagot állítottunk össze az összes matematikával és az összes nyelvtannal/olvasással kapcsolatos feladatcsomagokból. Válaszd gyermeked korának vagy érdeklődésének megfelelő csomagot, vagy a folyamatos haladás és a költséghatékony megoldás érdekében kezdjetek egyből az összes LOGICO Piccolot magába foglaló óriás csomaggal!

Nézet:
Rendezés:
Fogyasztó Barát