Termékek Menü

LOGICO Primo és LOGICO Piccolo - LOGICO játékok

Miért hiszünk a LOGICO Játékban?

Mert a LOGICO egy olyan fantasztikus fejlesztő játék, amelyre a gyerekek örömforrásként és nem feladatként tekintenek. Ez rendkívül éles határvonal. Persze, vannak olyan személyiségű gyerekek, akiket fellelkesít, ha teljesíteniük kell, mások viszont leblokkolnak tőle. Egy fejlesztő játék, így például a LOGICO sem állítja őket direkt vizsgahelyzet elé, ellenkezőleg, feloldódnak a játék örömében, felbátorodnak, önkéntelenül is a legjobbat hozzák elő magukból, és rengeteget tanulnak.

Természetesen egy korai fejlesztő csoport vagy egy képzett fejlesztőpedagógus egyéni foglalkozása nagyon hatékony, de részben nagyon drága, részben pedig mi úgy tapasztaljuk, hogy ma már a szülők szeretnék inkább a saját kezükben tudni gyermekük fejlesztését. Valószínűleg Te is azért vagy itt! Webáruházunk a felelős, tudatos szülők ez irányú igényét szeretné kielégíteni. A közös játék során a kicsi egyre fogékonyabbá válik, napról-napra nő a szókincse, a kézügyessége, az összpontosítási képessége. Játékos formában szokja meg, hogy képes egy-egy gyakorlatot megoldani, így a későbbi, iskolai feladatokat sem éri majd meg stressz-forrásként, csupán inspiráló kihívásként.

A LOGICO termékcsalád:

A LOGICO Primo és LOGICO Piccolo termékek annak köszönhetik népszerűségüket, hogy használatuk közben a gyerekek a tanulás mellett jól is érzik magukat. Fel sem tűnik nekik, hogy játék közben mennyi új képességre és ismeretre tesznek szert. A LOGICO játék gerincét egy alaptábla adja, amelyhez különféle feladatkártyák tartoznak. A feladatok megoldásához a gyermekeknek a tábla gombjait kell a helyes pozícióba húzniuk. A LOGICO egyik előnye, hogy a tábla megvásárlására csak egyszer van szükség, aztán újabb és újabb feladatkártyák segítségével bővíthető a játék, így követve a gyerek fejlődését és életkorát. A feladatcsomagok 16 kártyát tartalmaznak, ami 16 új játékot jelent. A kártyák mindig új ismereteket hordoznak, az egyes témákhoz kapcsolódó beszélgetések alkalmával pedig a gyermekek szókincse is fejlődik. A gyerekek odavannak a gombok húzogatásáért, a feladványok megfejtésére sarkallja őket, ráadásul kézügyességüknek is jót tesz. A megoldás megadása utána a kártyalap felfordításával rögtön ellenőrizhető az eredmény, javítható az esetleges hiba, vagy a helyes megoldás felett érzett örömtől fellelkesülve azonnal új feladat is kezdhető.

Ismerd meg az összes létező LOGICO feladatcsomagot, töltsd le katalógusainkat!

enlightenedLOGICO Primo katalógus enlightenedLOGICO Piccolo katalógus

 

A LOGICO játékok jellemzői:

Játszóházainkban több táblán folyik párhuzamosan a játék, de a gyermekek egymás kezéből szedik ki a LOGICO játékot. Szerencsére az egyes csomagokba tartozó feladatlapok jól felismerhető piktogramokkal vannak ellátva, a lapok pedig sorszámozottak, így nem tudnak összekeveredni. A táblák a legnagyobb igénybevételt is kibírják, maximálisan biztonságosak, nem törnek, nem repednek, a gombok még szándékos próbálkozás alkalmával sem jönnek le.

LOGICO Primo, LOGICO Piccolo: A LOGICO termékcsalád két fő csoportra bomlik. A LOGICO Primo termékeket (2 és fél) 3 éves kortól iskolakezdésig javasoljuk, a LOGICO Piccolo feladatlapok pedig jelenleg az iskolára készülődés megkezdésétől (nagycsoportosoknak télapóra, karácsonyra már ideális!) általános iskola 4. osztályáig elérhetőek.
 

Nézet:
Rendezés:
Gyártó: LOGICO
RAKTÁRON
3.990 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?