Termékek Menü

Pozitivity társasjáték

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
12.899 Ft
11.890 Ft
Elérhetőség: 97 db raktáron
A szállítás várható dátuma: 2022. február 02.
Gyártó cikkszám: 5999860320005
Cikkszám: MNTF-MF-T-P-0002
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A pozitív gondolkodás társasjátéka, mely kikapcsol, fejleszt, összehoz! A POZITIVITY társasjáték a gyermekek és felnőttek személyiségfejlődését, valamint a társ- és csoportismereti folyamatokat segíti. Hozzájárul a pozitív énkép kialakulásához, erősíti az önbizalmat, és az erősségekre irányítja a figyelmet.

További képek
Pozitivity társasjáték
Pozitivity társasjáték
Pozitivity társasjáték
Pozitivity társasjáték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

A Piatnik Catan - A hódítók legendája társasjáték nem játszható önállóan! A játkhoz szükséged lesz a Catan Telepesei alapjátékra, valamint a Catan Lovagok és Városok Kiegészítőre is!

CATAN felfedezése után száz évvel Catan szabadságát és függetlenségét veszélyezteti az óvilág egy nagyhatalmú országa .

A Hódítók Legendája három jelenetében átélhetitek CATAN történelmének ezt a korszakát. CATAN északi területeit megtámadja egy erőteljes hadsereg, azzal a céllal, hogy meghódítsa CATAN szigetét. A catani haderő parancsnokaiként meg kell akadályoznotok CATAN megszállását, és el kell űznötök a barbár hódítókat CATAN szigetéről!A Hódítók Legendája” nyújtotta játékélményetek akkor lesz teljes, ha a 3 jelenetet az átvonuló történetnek megfelelő játékkonstellációval játsszátok. Minden jelenet egy részlete CATAN történelmének.

RAKTÁRON
12.990 Ft 11.990 Ft
Gyártó/Márka: Hasbro

Tabu társasjáték az egész családnak, baráti társaságoknak! Feladat a kártyán szereplő szó körülírása úgy, hogy társaid kitalálják, de vigyázz, a tabu szavak tilosak és az időre is figyelni kell! Szókincs, fantázia és gyorsaság, ha ezeknek a birtokában vagy, tiétek a győzelem! Ha kimondod a tiltott szót, ellenfeleid megnyomják a dudát és a kártya érvényét veszti. A játék több módon játszható, a játékváltó kocka segítségével.

RAKTÁRON
10.490 Ft 6.990 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?