Termékek Menü

Pozitivity Fókusz társasjáték

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
14.900 Ft
13.490 Ft
Elérhetőség: 498 db raktáron
A szállítás várható dátuma: 2022. február 02.
Gyártó cikkszám: 5999860320128
Cikkszám: MNTF-MF-T-PFO-0072
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Pozitivity Fókusz 5 táblajátéka, megmutatja, hogyan alakítsd át az élettapasztalataid maradandó pozitív változásokká. A társasjáték része az 5 boldogságstratégia a pozitív fejlődéshez című könyv.

További képek
Pozitivity Fókusz társasjáték
Pozitivity Fókusz társasjáték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

A Piatnik Catan - A hódítók legendája társasjáték nem játszható önállóan! A játkhoz szükséged lesz a Catan Telepesei alapjátékra, valamint a Catan Lovagok és Városok Kiegészítőre is!

CATAN felfedezése után száz évvel Catan szabadságát és függetlenségét veszélyezteti az óvilág egy nagyhatalmú országa .

A Hódítók Legendája három jelenetében átélhetitek CATAN történelmének ezt a korszakát. CATAN északi területeit megtámadja egy erőteljes hadsereg, azzal a céllal, hogy meghódítsa CATAN szigetét. A catani haderő parancsnokaiként meg kell akadályoznotok CATAN megszállását, és el kell űznötök a barbár hódítókat CATAN szigetéről!A Hódítók Legendája” nyújtotta játékélményetek akkor lesz teljes, ha a 3 jelenetet az átvonuló történetnek megfelelő játékkonstellációval játsszátok. Minden jelenet egy részlete CATAN történelmének.

RAKTÁRON
12.990 Ft 11.990 Ft
RAKTÁRON
12.899 Ft 11.890 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?