Termékek Menü

PixelHobby - XL színlapok

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
132 Ft
Elérhetőség: 5404 db raktáron
A szállítás várható dátuma: 2021. október 26.
Gyártó/Márka: PixelHobby
Gyártó cikkszám: 05941001
Cikkszám: 5941-1
A PixelHobby XL színek 37 árnyalatban kaphatók, minden árnyalat hátoldalán található a száma. A Pixelhobby XL -t kisebb gyerekek részére találták ki, a kockák mérete négyszerese a normál Pixel színeknek. Igy ugyanarra az alaplapra lehet készíteni a képeket. Nagyobb mérete miatt könnyebb megfogni a kisebbek számára is. Már 4 éves kortól ajánlott!
Kapható választék:
Színkód:
Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?