Termékek Menü

Piranha fluoreszkáló régészeti szett

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.390 Ft
2.990 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2020. december 01.
Gyártó/Márka: Clementoni
Gyártó cikkszám: 8005125604500
Cikkszám: 10422

Minden kisgyerek próbára teheti magát az archeológus szerepben ennek a nagyszerű régészeti játéknak a segítségével, amelyben egy őskori Piranha hal maradványait kell kiásni és összeállítani.
A játék a gipsztömbben rejlő leletek feltárásával kezdődik, és amint megvannak a csontok az útmutató segítségével összeállíthatják maguknak a teljes csontvázat, ami a különleges anyagának köszönhetően fluoreszkál a sötétben.
Az Archeofun készlet segítségével a gyerekek belekóstolhatnak az archeológusok munkájába, és szert tehetnek egy mutatós őskori csontvázra is.

Tartalma:
- Összerakható Piranha csontváz
- Ásatási csomaggal
- Fluoreszkáló műanyagból
- használati útmutatóval

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ajánljuk 7 éves kortól
Jellege régészet oktató játék
További képek
Piranha fluoreszkáló régészeti szett
Piranha fluoreszkáló régészeti szett

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

A Sasszem kártyajáték izgalmas, pörgős fordulóival nagyszerű szórakozást jelent az egész családnak, vagy akár egy kisebb csoportnak is. Ki a legjobb megfigyelő, és ki a leggyorsabb? A piros pakli lapjaiból bármely kettő is kerüljön elénk, biztos csak egy azonos motívum lehet rajtuk. A vidám, színes rajzok ráadásul különböző méretűek, így nem is olyan egyszerű észrevenni az azonosságot. A sárga pakli kártyáin csak 1, vagy 2 ábra található. A lóhere szerencsét hoz, azzal könnyű dolgunk lesz. De vajon megtaláljuk a piros pakli kártyái közül azt az egyet, amelyen mindkét kép egyszerre látható a kihúzott sárga lapról? Ez már nehezebb feladat. A játékleírásban szereplő 5 játékon túl könnyedén találhatunk még ki saját szabályokat is. A Sasszem kártyajáték fejleszti az érzékelést, megfigyelést, memóriát, reflexeket, miközben garantálja az izgalmas szórakozást kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A játékban egyszerre 2-6 fő vehet részt

RAKTÁRON
2.990 Ft
Gyártó/Márka: Fakopáncs

Az öltöztető játékok kiválóan alkalmasak arra, hogy a gyerekekkel megismertessék az egyes ruhadarabokat, illetve testrészeket.

Tartalma: 

-3 x 6 db macifej (különböző arckifejezésekkel: vidám, szomorú stb.)
-3 x 6 db felsőrész (különböző mintákkal)
-3 x 6 db alsórész (különböző mintákkal)

RAKTÁRON
2.990 Ft 2.790 Ft
Gyártó/Márka: Clementoni
A római Colosseum építményt ábrázoló 1000db-os puzzle.
RAKTÁRON
2.890 Ft 2.590 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?