Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Peonza

Peonza

 

Gyere, és pörögj rá te is!

Szerezd meg a legmenőbb peonzákat, és nyerd meg a versenyt

2016. május 29-én a Városi Gyermeknapi Forgatagon!

 

A PEONZA mexikói (mások szerint japán) eredetű ügyességi játék. Sokan a búgócsigához vagy a jojóhoz hasonlítják. Erős anyagból, korábban fából, fémből, napjainkban inkább már műanyagból készített pörgettyű, amit egy rátekert madzaggal pörgetünk meg. Lényege, hogy a sebesen pörgő játékkal minél látványosabb trükköket tudjunk bemutatni.

 

 

Az idei év legjobb peonzái a BÓBITA Játékboltban!

 

 

Nézd meg, hogy Iván milyen csodákra képes a peonzával, és gyakorolj te is!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?