Termékek Menü

Ország-város! elektronikus társasjáték

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
9.990 Ft
6.490 Ft
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
A szállítás várható dátuma: 2021. december 02.
Gyártó cikkszám: 59050505150
Cikkszám: 9464

A klasszikus ország-város játék, ezúttal új formában, elektronikusan!

Az elektronikus szerkezet a rajta lévő kategóriához automatikusan mond egy betűt, a játékosoknak pedig a gombot lenyomva kell jelezniük, ha eszükbe jutott egy megoldás.
Légy résen, mert itt a gyorsaság is lényeges!

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Fejleszti a beszédkészséget és a reakcióidőt, illetve bővíti a szókincset és az általános ismereteket.

Ajánljuk 6 éves kortól
Jellege társasjáték
Miért hasznos? Fejleszti a beszédkészséget, a koncentrációt, valamint nem utolsó sorban a reakcióidőt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Gyártó/Márka: Sycomore

Sajátítsd el a karckép technikát! A karctollal az útmutatót követve fantasztikusan szép hercegnők készíthetők. A hercegnők ruháját tudod megrajzolni és ezzel teljessé tenni a képet.

RAKTÁRON
6.490 Ft 5.590 Ft
Gyártó/Márka: Thinkfun

Ez aztán a csúcsforgalom! Ki tudsz keveredni belőle? Helyezd fel a járműveket a táblára a megadott feladatkártya alapján és juss ki a dugóból, minél kevesebb lépéssel!

 

Az autókat nem emelheted fel, csak előre-hátra tologathatod a táblán és fontos a sorrend is. A cél, hogy kijuttasd a fagyis autót a forgalmi dugóból. Neked sikerül?

RAKTÁRON
6.490 Ft 5.390 Ft
Gyártó/Márka: PixelHobby
Kisiskolásoknak tökéletes kreatív játék. A PixelHobby készletből 1 db nagyon szép (10,2x12,7 cm-es) képet tudunk készíteni. Egész egyszerűen a PixelHobby színeket ráhelyezzük a tüskés alaplapra ekkora kép esetében ajánlott csipesz használata (a szett nem tartalmazza).
RAKTÁRON
6.390 Ft 5.790 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?