Termékek Menü

Nyelvi képességfejlesztő: Nyelvi kreatív: Szinonimák, ellentétek, LOGICO Piccolo fejlesztő füzet

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.690 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2019. október 23.
Gyártó/Márka: LOGICO
Gyártó cikkszám: 9789632943497
Cikkszám: 5421
Észrevetted már, hogy a magyar szavak legtöbbjének két jelentése van? Ebben a fejlesztő füzetben a magyar nyelv szavainak jelentésével játszadozunk miközben elindul a rugalmas gondolkodásunk, a kreativitásunk és az olvasási képességünk is fejlődik.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
LOGICO Piccolo keret LOGICO Piccolo keret
3.800 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A füzetcsomagból tegyél egy feladatlapot a Logico Piccolo tábládba, majd a lapon leírt, lerajzolt szabály alapján húzd a színes korongokat a megfelelő válaszhoz! Ha készen vagy, fordítsd meg a lapot és ellenőrizd le, hogy minden korong jó helyre került-e.

Ajánljuk: Nagycsoportosoknak, kisiskolásoknak, fiúnak, lányoknak

Jellege: 16 db LOGICO fejlesztő feladatlap

Miért hasznos? A Nyelvi kreatív szinonimák, ellentétek az alábbi témákat dolgozza fel: szavak felismerése magyarázat alapján, többjelentésű szavak, szinonimák és ellentétek keresése, hiányzó magánhangzók/mássalhangzók, összekevert betűk alapján.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Gyártó/Márka: LOGICO
Milyen színű a doboz? Milyen hanggal kezdődik a szó? Párosítsd össze a képeket! Figyelj milyen hangra végződik a szó!
RAKTÁRON
1.690 Ft
Gyártó/Márka: LOGICO
Fejezd be a sorokat, találd ki a szavakat!Illeszd be a képeket, de a sorok vége rímeljen! Folytasd a rímpiramist! Ki találod melyik szó következik? Ló -> Olló -> Rabló -> Kagyló -> ???
RAKTÁRON
1.690 Ft
Gyártó/Márka: LOGICO

Ismerd meg a betűk, hangok, szavak, mondatok rejtelmeit! Összegyűjtöttük azokat a LOGICO Piccolo feladatcsomagokat amelyek a betűk birodalmán kalauzolják végig a gyermekeket. Sok gyermek mire iskolába kerül már egész jól ismeri a betűket, de ez azért még messze van az olvasástól. Ezért ebben a csomagban először megismerkedünk a hangok rejtelmeivel, majd elkezdünk szótagolni, és lépéséről lépésre haladva eljutunk a szövegértésig és a komplexebb nyelvtani feladatokig. Akár felzárkóztatás, akár tehetséggondozás a cél ez a csomag kiváló, ha a nyelv rejtelmeivel szeretnétek megismerkedni. Szaktanároknak különösen ajánljuk!

RAKTÁRON
15.630 Ft 13.940 Ft
Gyártó/Márka: LOGICO
Nem is gondolnánk, hogy a magyar nyelv milyen színes és sok oldalú. Ismerd meg az anyanyelvünk minden titkát úgy, hogy közben fejlődik a nyelvi kreativitásod, az olvasási képességed és a rugalmas gondolkodásod. Melyik szóra is gondol a feladvány? Találd ki a mássalhangzók, magánhangzók illetve összekevert betűk és szótagok alapján a szinonímákat, ellentéteket.
RAKTÁRON
1.690 Ft

Hasonló termékek

Gyártó/Márka: LOGICO

Szereted az állatokat? Ismerkedj meg a kutyák és a lovak világával. Tanuld meg mit esznek az állatok, mik az erdei állatok szokásai.

RAKTÁRON
1.690 Ft
Gyártó/Márka: LOGICO
Milyen hónap, hányadika és hány óra van most? A fejlesztő füzet segítségével a gyermekek játékosan megismerhetik az észkakok, hónapok, napok és órák leolvasását, leírsát és az egymáshozvaló viszonyát.
RAKTÁRON
1.690 Ft
Gyártó/Márka: LOGICO

Négy galamb ül a dróton, odaszáll melléjük még kettő. Hány galamb ül a dróton? Alkoss szabályokat a képhez! Add össze a számszodékat! Mi a megoldás? 
RAKTÁRON
1.690 Ft 1.440 Ft
Fogyasztó Barát