Termékek Menü

Napló a babám első évéről

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.990 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2021. január 20.
Gyártó/Márka: Napraforgó Könyvkiadó
Gyártó cikkszám: 9789639621671
Cikkszám: 8631

A gyermek születése hatalmas boldogságot hoz a családba!

A napló segítségével megőrizheted a csöppség fejlődésének minden mozzanatát. A lapokon arról is olvashatsz, hogyan fejlődik a baba az első évben, sőt néhány hasznos csecsemőgondozási tanáccsal is igyekszünk segíteni neked, hogy az első időszakot a lehető legkevesebb zűrrel vészelje át a család.

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ez a személyes napló hasznos társad és segítőd lesz ebben a csodálatos időszakban!

Ajánljuk felnőtteknek
Jellege babanapló
Miért hasznos? Segítségével átvészelhetjük az első évet kisbabánkkal, illetve naplózhatjuk azt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Gyártó/Márka: Napraforgó Könyvkiadó

Rengeteg klasszikus és modern mese található ebben a mesegyűjteményben. Fiúknak, lányoknak való mesék egyaránt megtalálhatóak köztük. A mesék nem túl hosszúak, kisebb gyerek is biztosan végighallgatja. Szép illusztrációkkal!

RAKTÁRON
3.990 Ft
Gyártó/Márka: Napraforgó Könyvkiadó

Rengeteg klasszikus és modern mese található ebben a mesegyűjteményben fiúknak. A mesék nem túl hosszúak, kisebb gyerek is biztosan végighallgatja. Szép illusztrációkkal!

ELŐRENDELHETŐ
3.990 Ft

 

A Skilluniverzum kiadásában megjelent Matek Puska című könyv, amely 3.-8. osztályig minden tanulónak segítsége lehet a matek tanulásban.

A lényegre koncentrálva, röviden összefoglalja mindazt, amit általános iskolában matekból tudni kell.

RAKTÁRON
3.990 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?