Termékek Menü

Mi Micsoda akció

 

   Mi MICSODA - Mi MICSODA Junior - Mi MICSODA Mini   

   Több mint 100 féle könyv akcióban a Tessloff és Babilon Kiadótól  

 

 

 

30 - 4 0 - 50%


KEDVEZMÉNY

 

...például...

1.990.-Ft HELYETT 995.-Ft

2.570.-Ft HELYETT 1.540.-Ft

2.790.-Ft HELYETT 1.675.-Ft

3.490.-Ft HELYETT 2.445.-Ft

 

A webáruház készlete nem teljeskörű,

részletes információért érdeklődj az üzlet elérhetőségein!

 

 

 

 

 

A nagyhírű Mi MICSODA sorozat mára már a gyerekeknek szóló ismeretterjesztés alapjait jelenti.

A világszerte ismert és kedvelt Mi MICSODA már kétéves kortól segíti a gyerekeket a világ megismerésében. A Mi MICSODA sorozat azokhoz a gyerekekhez szól, akik szívesen indulnak kalandos, képzeletbeli túrákra a tudomány, a technika és a természet világába. Szaklektorok gondoskodnak az ismeretanyag pontosságáról, mégis a gyermekek nyelvén kerül tálalásra ez a sok-sok hasznos ismeret, melyet nagyszerű fotók és részletes, színes illusztrációk segítenek megismerni. Minden családtag találhat kedvére való témájú és mélységű könyvet ebben a változatos sorozatban. A tanulmányokat támogató ismeretek mellett olyan népszerű tudományokról is találunk könyveket, mint a dinók, hüllők, gladiátorok, lovak, állatok, traktorok stb.

 

Az akció a készleten lévő könyvekre érvényes 2016.03.31-ig, vagy a készlet erejéig.
Az akció egyéb kedvezményekkel nem vonható össze!

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?