Termékek Menü

Fidget Spinner

Fidget Spinner, "a Pörgettyű" 2017 legmenőbb játéka! Hidd el: nem tudod letenni! Csak fogd a mutató és a hüvelyk ujjad közé, és pörgesd, és pörgesd. Ha már nagyon megy akkor jöhetnek a trükkök. Pörgetés egy kézzel, pörgetés egy ujjon, pörgetés váltott ujjon, majd feldobod... Határtalan szórakozás! Könnyű, akár a zsebedben is elfér, a komolyabb változatok fém vagy bársony tokkal.

Sokan kérdezik: mi értelme? Te nem rágod a ceruzád végét, nem játszol a tolladdal, nem csörgeted a kulcsot vagy az aprót a zsebedben, nem forgatod a gyűrűt a kezeden? Az ember, ha éppen nem foglalja le a kezét valami teendővel, akkor is késztetést érez rá, hogy "matasson" valamivel. Akkor már miért ne lenne az a Fidget Spinner?

Tudom, több hely is van ahol fillérekért osztogatják, de nálunk gagyit nem találsz! Minden termékünk hivatalos játéknagykereskedésből származik, ellenőrzött minőség! Ha nem a legolcsóbbat keresed, hanem hatalmas választékból szeretnél választani, és kipróbálnál akár valami különlegességet, akkor nálunk biztosan megtalálod.

Nézet:
Rendezés:
Fogyasztó Barát