Termékek Menü

Mágneses számoló tábla

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
8.290 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2020. október 23.
Gyártó cikkszám: 4712206595087
Cikkszám: 21508

A mágneses ceruza segítségével, a megfelelő számot oda kell húzni a tárgyakon található pöttyök alapján

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A mágneses számoló fejleszti a tárgyak felismerését, a számok tanulását és a kézügyességet.

Ajánljuk 3 éves kortól.
Jellege logikai fajáték.
Miért hasznos? Fejleszti a szem-kéz koordinációt, a figyelmet, koncentrációt, és a logikát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

A feladatlapot helyezzük be a táblába. A mágneses ceruza segítségével a megfelelő formát oda kell húzni a feladatlapon látható tárgyhoz. 

 

RAKTÁRON
8.290 Ft
Gyártó/Márka: PlanToys

Horgászós játék. A bot végén lévő horgot próbáld meg beakasztani a halakon lévő hurkokba. Ehhez nagyon ügyesnek kell ám lenned! Egyedül is remek szórakozást nyújt, de többen is játszható, az nyer, aki több halat tud kifogni. Fejleszti a gyermek koncentrációját és finommotorikus képességeit. 

RAKTÁRON
7.590 Ft 6.990 Ft
Gyártó/Márka: Fakopáncs
A gyerekek sok dologgal megismerkedhetnek és megtanulhatják, hogy mi milyen csoportba tartozik. Pl. gyümölcsök, ruhadarabok, zöldségek, állatok, geometriai formák, számok stb. Ha kitalálta melyik csoportba tartozik a képen lévő dolog, akkor bele kell dobnia a megfelelő nyílásba.
RAKTÁRON
6.590 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?