Termékek Menü

Macis nyálkendő

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.790 Ft
3.290 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2020. október 23.
Gyártó cikkszám: 8591864941094
Cikkszám: 7855

A kicsik számára kedves útitárs lesz ez az édes mackó a puha nyálkendővel. A kendő sarkait megcsomózták, hogy könnyen megragadhassák a kis kezek. 

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A kendő mérete: 30*30cm.

Ajánljuk 0 éves kortól.
Jellege nyálkendő plüssel (7-13 cm).

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Gyártó/Márka: Alex

Az Alex célja olyan játékok gyártása, amikkel ösztönzik a gyerekeket, fejlesztik kreativitásukat és képzelőerejüket.

A termékeik között nagyrészt fürdőszobai játékokat találsz, ezek teszik izgalmassá a fürdőszobában töltött időt a gyerekek számára.

Az Alex fürdőszobai játékokkal csupa vidámság a fürdés! A készlet 4 darab puha műanyagból készült,közlekedési jármű figura spriccelőt tartalmaz 
RAKTÁRON
3.390 Ft

Hang - és fényeffekusokkal gazdagított játék, objektív része mozgatható, minek hatására az hangokat ad ki. A kamera váltakozó betekintőablakkal van ellátva, melynek képei a gép gombjának megnyomásával bukkannak elő. A vakuja sárgán villog fotózás közben.

RAKTÁRON
3.390 Ft 2.790 Ft

Tarts tisztaságot a lakásban ezzel a játék takarítókészlettel! Seperj össze a partvissal, szedd fel a port a lapáttal, mosd fel a csempét vagy a járólapot a felmosóval és a vödörrel! A takarítókészlet megtanít a rendre és a tisztaságra, sőt még a szüleidnek is besegíthetsz vele! A készlet 1 db vödröt, 1 db csavarókosarat, 1 db felmosót, 1 db partvist, 1 db kis seprűt, valamint 1 db lapátot tartalmaz.

RAKTÁRON
3.190 Ft 2.890 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?