Termékek Menü

Logikai játékok, LOGICO Primo fejlesztő füzet

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.890 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2020. január 22.
Gyártó/Márka: Tessloff Babilon
Gyártó cikkszám: 9789632945606
Cikkszám: 9842
A LOGICO Primo fejlesztő játék ÚJ feladatcsomagjában gyermeked vadonatúj és gyönyörű illusztrációk kíséretében ismerkedhet meg a logikai láncokkal, tükörképekkel, az időrendekkel, és formákkal.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A füzetcsomagból tegyél egy feladatlapot a Logico Primo tábládba, majd a lapon leírt, lerajzolt szabály alapján húzd a színes korongokat a megfelelő válaszhoz! Ha készen vagy, fordítsd meg a lapot és ellenőrizd le, hogy minden korong jó helyre került-e.​

Ajánljuk 5 éves kortól, fiúknak és lányoknak
Jellege 16 db LOGICO fejlesztő feladatlap
Miért hasznos? Mert fejleszti az érzékelést, koncentrációt, mennyiségek és színek ismeretét, térbeli tájékozódást, nyelvi kifejezésmódot, tárgyi információk bővítését, valamint a hozzárendelések és analógiaképzés révén logikai összefüggések keresését.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Gyártó/Márka: Tessloff Babilon
A LOGICO Primo fejlesztő játék feladatcsomagjában gyermeked élesítheti elméjét különböző logikai és koncentrációs feladatok segítségével.
RAKTÁRON
1.890 Ft 1.440 Ft
Gyártó/Márka: Tessloff Babilon
A LOGICO Primo fejlesztő játék ÚJ feladatcsomagjában gyermeked vadonatúj és gyönyörű illusztrációk kíséretében ismerkedhet meg dolgok párosításával, összefüggések felismerésével és az ellentétekkel.
RAKTÁRON
1.890 Ft
Gyártó/Márka: LOGICO

A Gyerekszoba csupa játék, csupa érdekesség! Itt egy labda, ez kerek, az építőkocka pedig szögletes. Ott gurulnak a gyöngyök, rakjuk gyorsan sorba. Aztán jöhet a rendrakás. Ilyen és ehhez hasonló feladatok várják a gyermekeket.

RAKTÁRON
1.690 Ft
Fogyasztó Barát