Termékek Menü

Logikai játék

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.990 Ft
Elérhetőség: 100 db raktáron
A szállítás várható dátuma: 2021. december 02.
Gyártó cikkszám: KBS-319
Cikkszám: SCHN-KBS-319
Menny.:db
További képek
Logikai játék
Logikai játék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Egy térlátást próbára tevő logikai játék!

Szedd ki a kis elemeket és próbáld meg visszatenni ugyanúgy!

Türelem, logika, térlátás!

RAKTÁRON
2.990 Ft 1.490 Ft

A Betűvarázs társasjáték az egész családnak remek szórakozást nyújthat. A kisebbnek pedig nagyon jó tanító játék is, hiszen olyan szavakat kell mondani adott témakörben, ami olyan betűvel kezdődik, amilyen kártyát húztunk. Nem is mindig olyan egyszerű!

Ha egy  mezőre lélépsz, ott találhatod a témakört: sport, ország vagy valamilyen állat. Az általad húzott betű pedig meghatározza, a szó kezdőbetűjét.

Megismerheted a betűket, sportokat, országokat, állatokat

RAKTÁRON
2.990 Ft 2.390 Ft
Gyártó/Márka: Clementoni

A Candy Catch kártyajáték fejleszti a gyerekek figyelmét és remek szórakozást kínál a számukra. A dobozban található kártyacsomag, amely sokféle, különböző formájú és színű édesség illusztrációját tartalmazza, valamint egy pillanat alatt elérhető célokat!

A játék célja az, hogy megszámolja az édességeket, amelyek alakja vagy színe ami a szabály szerinti számban jelenik meg. A győztes az a játékos lesz, aki leggyorsabban tud reagálni és megszerzi azokat! A Candy Catch egy könnyed játék ami hat játékos számára nyújt egy tíz perces szórakozást.

ELŐRENDELHETŐ
2.990 Ft 1.890 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?