Termékek Menü

Jumbo LOGICO Piccolo csomag AJÁNDÉKKAL! (30 füzetcsomag + keret)

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
55.490 Ft
50.700 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2019. július 23.
Gyártó/Márka: LOGICO
Gyártó cikkszám: 01000047
Cikkszám: LGPCST02

Várod már az iskolát? A LOGICO Jumbo feladatcsomagjaival megtanulhatsz számolni, megismerheted környezeted rejtelmeit, és komoly segítséget nyújt az írás-olvasás elsajátításában is.
Ezt a csomagot a teljesség igényével állítottuk össze, tartalmaz 30 LOGICO Piccolo feladatcsomagot, így az iskolára való felkészüléstől általános iskola 4. osztályig folyamatosan talál benne a gyermek érdeklődésének, életkorának és ami legalább ennyire fontos az éppen elsajátítandó tananyagnak megfelelő feladatsort. Akár felzárkóztatás, akár tehetséggondozás a cél, vagy csak a nehéz iskolai éveket szeretnénk gyermekünk számára könnyebbé, játékosabbá tenni, a LOGICO Piccolo Jumbo csomag kiváló választás.

Ezt a csomagot különösen ajánljuk intézményeknek (óvodáknak, iskoláknak, könyvtáraknak, közösségi tereknek, stb.), hiszen most egyben, és kimondottan kedvező áron juthatnak hozzá az összes, az iskolára felkészítő és az iskolás korosztály számára elérhető LOGICO feladatcsomaghoz.

  AJÁNDÉK: 1 LOGICO Piccolo táblát és egy LOGICO posztert adunk ajándékba! 

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A füzetcsomagból tegyél egy feladatlapot a LOGICO Piccolo tábládba, majd a lapon leírt, lerajzolt szabály alapján húzd a színes korongokat a megfelelő válaszhoz! Ha készen vagy, fordítsd meg a lapot és ellenőrizd le, hogy minden korong jó helyre került-e.

A csomag tartalmazza a LOGICO Piccolo táblát, 30 db normál LOGICO Piccolo feladatcsomagot, valamint egy LOGICO posztert!

Ajánljuk Az iskolába készülő korosztálytól általános iskola 4. osztályig, fiúknak és lányoknak.
Jellege 1 db LOGICO Piccolo keret - 30 normál füzet 16 db-os LOGICO fejlesztő feladatlapokkal és egy LOGICO poszter.
Miért hasznos? Ezt a csomagot a teljesség igényével állítottuk össze, benne van minden ami ahhoz szükséges, hogy játszva szert tegyünk mindazon képességekre és készségekre, amelyek az alsó tagozat sikeres elvégzéséhez kellenek.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek

Gyártó/Márka: LOGICO

Óvodáskor a teljesség igényével! A Dumbo LOGICO Primo csomag 20 db füzetet állítottunk össze 3-6 éves korig azon szülők részére, akik szeretnék ha gyermekük már az óvodába lépéstől megkapná mind azt a támogatást, amit csak a LOGICO tud megadni. A csomag magába foglalja már a legkisebbek számára a színek, formák biztos felismerését segítő feladatcsomagokat, majd pedig lépésről lépésre vezeti végig mindazokon az ismereteken amit egy óvodás gyermeknek mindenképpen el kell ahhoz sajátítania, hogy nyugodtan indulhasson az iskolába. A csomag a sok-sok tudás mellet kifogyhatatlan vidámságot, és játéklehetőséget rejt magában!

Ezt a csomagot különösen ajánljuk intézményeknek (óvodáknak, könyvtáraknak, közösségi tereknek, stb.), hiszen most egyben, és kimondottan kedvező áron juthatnak hozzá a legtöbb, az óvodás korosztály számára elérhető LOGICO feladatcsomaghoz.

  AJÁNDÉK: A csomagban a LOGICO Primo keretet ajándékba adjuk! 

RAKTÁRON
37.600 Ft 33.800 Ft
Gyártó/Márka: LOGICO

Kezdődik a suli! Ha szeptemberben ti is iskolába mentek, vagy éppen most vagytok elsősök, akkor ezt nem szabad kihagynod. Összegyűjtöttük az ÖSSZES, iskolakezdők számára jelenleg elérhető LOGICO Piccolo feladatfüzetet egyetlen csomagba! Akár tehetséggondozás, akár felzárkóztatás a célod, vagy csak szeretnél egy okos játékot a gyermekednek, amivel mindennél könnyebben meg tudja szerezni az első osztály sikeres elvégzéséhez szükséges készségeket, képességeket, akkor ezt nektek találták ki.

  AJÁNDÉK: A csomag egyik füzetét ajándékba, egy másikat pedig féláron adjuk! 

RAKTÁRON
20.700 Ft 18.165 Ft
Gyártó/Márka: LOGICO

Óh-ó! Bizony lassan el kell kezdeni készülni az iskolára! A LOGICO Nagycsoportos vagyok! csomag a nagycsoportosok tudásszintjéhez illeszkedő csodálatos fejlesztő játék. A csomagba összeszedtük mindazon LOGICO feladatcsomagokat, amelyek a nagycsoportosoknak segítenek egyszerűen, és játékosan elkezdeni a felkészülést az iskolára. Egy kis számolás, egy kis ismerkedés a hangokkal, néhány egyszerű logikai feladat, ismerkedés az évszakokkal és közben sok-sok élmény és játék. Ha kérdésed lenne a csomaggal kapcsolatban nyugodtan keresd munkatársainkat!

  AJÁNDÉK: A csomag egyik füzetét ajándékba adjuk! 

RAKTÁRON
13.520 Ft 11.830 Ft
Termék címkék: akciós készlet, LOGICO, LOGICO Piccolo
Fogyasztó Barát