Termékek Menü

Legendás utazások - Az űr

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.990 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2021. március 01.
Gyártó/Márka: Napraforgó Könyvkiadó
Gyártó cikkszám: 9789634459422
Cikkszám: 7633
Az űrben című kötete lélegzetelállító kalandra invitálja a gyerekeket! A könyv bemutatja az űrkutatás történetét a kezdetektől egészen napjainkig. Olvashatnak a naprendszerről, a technika fejlődéséről, az űrversenyről, míg a felhajtható részek és a kihúzható oldalak segítségével lenyűgöző látványban lehet része a gyermekeknek.
Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Ez a könyv azért íródott, hogy valódi segítséget nyújtson a szülőknek abban, hogyan tudnak segíteni gyermeküknek a matematika tanulásban.

Sokszor a probléma gyökere az alapoknál van, ha ez bármelyik témakörnél hiányzik a gyermeknél, ez a könyv segít ebben! Emellett abban is kapaszkodót nyújt, hogyan magyarázza el a szülő, ha valamely témát nem érti a gyermeke. Nagy előnye még, hogy egyszerű a nyelvezete, könnyen érthető, hétköznapi stílusban fogalmaz, segít a felzárkózásban is. Sok szülő ír elő plusz feladatokat gyermekének (gyakorlásképp a hétvégére), ez a könyv útmutatót ad ebben is. A sikerélmény pedig garantált!

 

RAKTÁRON
5.990 Ft
Gyártó/Márka: Napraforgó Könyvkiadó
A Legendás utazások hajózásról szóló részében az olvasók betekintést nyerhetnek a tengerek meghódításának eseményeibe, a hajók fejlődésének folyamatába, s megismerkedhetnek néhány legendás történettel is.
RAKTÁRON
4.990 Ft
Gyártó/Márka: Napraforgó Könyvkiadó

Ma is élő állatokról és régen kihalt dinoszauruszokról olvashatsz ebben a könyvben.

Nem csak korunk élővilága elevenedik meg a lapokon, hanem időutazásra is hívunk: fedezd fel a dinoszauruszok és más, már kihalt élőlények korát is, hiszen egykor évmilliókon át ezek a különleges szerzetek népesítették be bolygónkat.

RAKTÁRON
4.990 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?