Termékek Menü

Kreatív játék - homokfestés és egyéb kreatív játékok

Webáruházunkban nagyon sok kreatív játékot találhatsz, az apró kockákból összeállítható Pixel Hobbytól, a nagyon kedvelt homokszórós képektől az Aquarellum képekig, az ékszerkészítő szettektől a különleges Mad Mattr és Patarev gyurma készletekig, sőt még csillámtetoválást is.

Nézet:
Rendezés:
RAKTÁRON
5.990 Ft
RAKTÁRON
2.790 Ft 1.890 Ft
Gyártó: Buki
ELŐRENDELHETŐ
16.990 Ft 14.990 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?