Termékek Menü

Kreatív játékok nagy választékban minden korosztály számára

Kreatív játékok nagy választékban minden korosztály számárakreatív játékok fiúknak, lányoknak egyaránt kiváló ajándékot jelentenek, ráadásul minden korosztály számára elérhető számtalan izgalmas szett.

 A kreatív játékok nemcsak szórakoztató időtöltést jelentenek a gyerekeknek, de a fejlődésük szempontjából is rendkívül hasznosak lehetnek. A kreatív játékok használata közben a kicsik kibontakoztathatják tehetségüket, belekóstolhatnak a művészetekbe, megtalálhatják azt az időtöltést, melyet szívesen és örömmel végeznek és lefoglalja őket.

Játék webáruházunkban számtalan kreatív készletet találhatsz, különböző tecnikával elkészíthető képkészítő szetteket, nyomdákat, gyurmákat, ékszerkészítőket.

A fiúknak kreatív játék a Legon kívül a 4D puzzle, a PixelHobby készletek és a tudományos készletek.

Lányoknak képkészítő kreatív készletből nagyobb a választék: PixelHobby, gyémántszemes kirakó, flitteres képkészítő, glitteres képkészítő szettel.

https://www.logicojatek.hu/kategoriak_szerint_118/kreativ_jatekok_60
Tartalomhoz tartozó címkék: hír tájékoztató
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?