Termékek Menü

Kreatív játék gyerekeknek? Make It Real!

kreatív játék gyermekeknekA kreativitás fejlesztése már a gyermekkor legelején fontos, hiszen csak így biztosíthatod az egészséges szellemi fejlődést a gyermeked számára. Már egy fél-egy éves gyermeknek is szüksége van olyan ingerekre, amik fokozzák az agyműködését, és ez nem múlik el a pubertáskor után sem. Ha szeretnél olyan kreatív játékot gyermekednek, amivel felkelted az érdeklődését, és biztosan sokat játszik majd vele, válaszd Te is a Make It Real karkötőket!

A Make It Real karkötők kislányok számára nyújthatnak hasznos és érdekes elfoglaltságot, ezzel fejlesztve a kreativitásukat. A készletekből gyönyörű karkötőket készíthetnek maguknak, méghozzá egyszerre akár többet is, és a gyöngyszemek mellé adott, lemosható tetoválásokkal még szebbé varázsolhatják a megjelenésüket. Elsőre ez talán nem tűnik úgy számodra, mint egy kreatív játék gyermekeknek, ám fontos tudnod, hogy a Make It Real készletek komoly hatással vannak kislányod elméjére.

kreatív játékok gyermekek számára többféle kategóriában érhetőek el; a Make It Real karkötőkészletek a 8 éves kor feletti kislányok számára nyújtanak hasznos kikapcsolódást. Fejlesztik a szem-kéz koordinációt és a finommotorikát, de ami a legfontosabb, hogy erősítik a kreativitást is, hiszen a készlet többféle gyöngyöt tartalmaz, és a gyermekek a saját ízlésük szerint fűzhetik fel őket.

Választékunkban nem csak a Make It Real karkötőkészleteket találhatod meg, hanem kínálunk más kreatív játékokat is gyermekek számára. Bármilyen játékot is keresel, tőlünk egyszerűen rendelheted meg az otthonodból, csupán néhány kattintással. Akár kisfiad, akár kislányod számára szeretnél vásárolni kreatív játékot gyerekeknek, webáruházunkban mindent megtalálsz, és természetesen a kicsi életkorához igazodva is többféle fejlesztő játékkal várunk.

Amennyiben felkeltették az érdeklődésedet kreatív játékaink gyermekeknek, vásárolj kínálatunkból! Ha kérdésed lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén; kollégáink várják hívásodat!

Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?