Termékek Menü

Katica szoliter

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.990 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2020. november 02.
Gyártó cikkszám: 5999520235916
Cikkszám: 18051

Klasszikus szoliter játék szép kidolgozásban! Kiváló stratégiai játék, a logikus gondolkodás fejlesztésére.
Lépj egy katicával mindig úgy, hogy átugrassz egy másikat, amelyiket átugrottad, azt leveheted. A végére csak egy maradjon! Figyelj és gondolkodj előre! Akkor tudod leszedni az összes bábut, ha több lépésre is előre gondolkodsz!
A játékhoz 36 db katica figura tartozik.

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Nagyon jó kis elgondolkodtató, logikai játék.

Ajánljuk 3 éves kortól
Játékosok száma 1 fő.
Jellege Stratégiai társasjáték
Miért hasznos? Fejleszti a gyermek logikáját és gondolkodását.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Gyártó/Márka: Kensho

Vigyázz! A bábuk bármikor ellened fordulhatnak!

Négy bábut egy sorba rakni könnyű feladatnak tűnik, de a Kettős ügynök játék során szükséged lesz a memóriádra és némi szerencsére is...
Az elrejtett mágnesek határozzák meg, hogy a kiszemelt mezőre lépve meglesz-e a 4 bábud egy sorban, vagy pont megakadályozza, és az ellenfeledet segíti győzelemhez.

RAKTÁRON
3.990 Ft 3.490 Ft
Gyártó/Márka: GémKlub

Felkel a Nap, kukorékolnak a kakasok!
A kakasok szerint, aki korán kel, kukacot lel, továbbá biztosan elnyeri választottja kegyeit is!

Készüljetek fel a vadászatra, keressétek a legméltóbb gilisztákat, hogy elnyerjétek a tyúkok gazdaságában választottatok kegyeit.

RAKTÁRON
4.190 Ft 3.690 Ft

Az első SET játékod!
Ez a szuper kétoldalas táblájú játék már 3 éves kortól játszható!

1. variáció: Keresd meg a lapkád helyét a táblán! Minden SETért pontot szerzel. Tanuld meg a SETek felismerését, miközben színeket, formákat és számokat párosítasz!
2. variáció: Ha már tudod, mi az a SET, akkor itt az ideje megfordítani a táblát, és egymással versengve minél több SETet begyűjteni!

RAKTÁRON
3.790 Ft 3.290 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?