Termékek Menü

Kakukk!

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.890 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2020. szeptember 23.
Gyártó/Márka: GémKlub
Gyártó cikkszám: 5999556750505
Cikkszám: 9694

Toborozz madársereget: válassz baglyot, gyűjts verebet, szemelj ki egy kakukkot!

A cél az, hogy legyőzd a szarkát, jutalmad a tolvaj madár ezüstje és aranya. De vigyázz: a sereged ereje ne haladja meg a 21-et!

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ajánljuk 10 éves kortól
Jellege társasjáték
Miért hasznos? Mert fejleszti a logikus gondolkodást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Az első SET játékod!
Ez a szuper kétoldalas táblájú játék már 3 éves kortól játszható!

1. variáció: Keresd meg a lapkád helyét a táblán! Minden SETért pontot szerzel. Tanuld meg a SETek felismerését, miközben színeket, formákat és számokat párosítasz!
2. variáció: Ha már tudod, mi az a SET, akkor itt az ideje megfordítani a táblát, és egymással versengve minél több SETet begyűjteni!

RAKTÁRON
3.790 Ft 3.290 Ft
Gyártó/Márka: Kensho

Vigyázz! A bábuk bármikor ellened fordulhatnak!

Négy bábut egy sorba rakni könnyű feladatnak tűnik, de a Kettős ügynök játék során szükséged lesz a memóriádra és némi szerencsére is...
Az elrejtett mágnesek határozzák meg, hogy a kiszemelt mezőre lépve meglesz-e a 4 bábud egy sorban, vagy pont megakadályozza, és az ellenfeledet segíti győzelemhez.

RAKTÁRON
3.990 Ft 3.490 Ft
Gyártó/Márka: Napraforgó Könyvkiadó

"Magad azzal ékesíted, ha elmédet élesíted."

Az Agytorna-sorozat az idősebbek mentális képességeinek frissen tartását tűzte ki célul: a témakörök egyre nehezedő feladataira érdemes mindennap időt szakítani, így elkerülhető a feledékenység, szétszórtság és más, bosszantó tünetek.

RAKTÁRON
2.990 Ft 2.224 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?