Termékek Menü

Jules Verne történetei

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.990 Ft
4.490 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2020. október 28.
Gyártó/Márka: Napraforgó Könyvkiadó
Gyártó cikkszám: 9789634830603
Cikkszám: 9661

3 regény feldolgozását tartalmazza ez a kötet Jules Verne legismertebb művei közül: Nemo kapitány, 80 nap alatt a Föld körül, A rejtelmes sziget.

Mindhárom mű nagy sikert aratott az olvasók körében is, de irodalmi és tudományos körökben is.

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Nagyalakú, nagyon szép kiadás, sok illusztrációval. 

Ajánljuk 7 éves kortól .
Jellege ismeretterjesztő könyv

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

A Skilluniverzum kiadásában megjelent Matek Puska című könyv, amely 3.-8. osztályig minden tanulónak segítsége lehet a matek tanulásban.
A lényegre koncentrálva, röviden összefoglalja mindazt, amit általános iskolában matekból tudni kell.

RAKTÁRON
3.990 Ft
Gyártó/Márka: Napraforgó Könyvkiadó
A Legendás utazások hajózásról szóló részében az olvasók betekintést nyerhetnek a tengerek meghódításának eseményeibe, a hajók fejlődésének folyamatába, s megismerkedhetnek néhány legendás történettel is.
RAKTÁRON
4.990 Ft
Gyártó/Márka: Napraforgó Könyvkiadó
Ez az óriási mesekönyv Andersen, Perrault és a Grimm fivérek tollából származó ötven legszebb klasszikus mesét foglalja egy kötetbe. Mindenki találkozhat kedvenc mesehőseivel, s rácsodálkozhat az eddig kevésbé ismert történetekre is. Olyan klasszikusokat olvashatnak, mint a Pöttöm Panna, A császár új ruhája vagy A suszter manói, de emellett megismerkedhetnek a len, a hét holló vagy Grizelda történetével is.
RAKTÁRON
4.990 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?