Termékek Menü

Jóga vonat

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
6.490 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
Gyártó/Márka: Buki
Gyártó cikkszám: 5997925712116
Cikkszám: 31541

Egy nagyszerű családi játék tele mozgással a Buki France márkától!

Keverd össze az összes Buki Yoga Train kártyát és tedd le a földre. Kész is a mai edzés terved! Végezd el az összes pozíciót egymás után ahhoz, hogy pontot szerezz!

Minden pozíció más-más kihívást jelent! Nagyszerű játék, amelybe bevonható a család minden tagja, egészen két éves kortól.

A jóga nagyszerű koncentrációs gyakorlat a fizikai kifejezés támogatásához. Javasoljuk azoknak a gyerekeknek, akiknek nehéz egyhelyben ülni, valamint azoknak, akiknek megfelelő motivációra van szükségük a mozgáshoz.

Kor: 2 és annál idősebb gyerekek számára ajánlott.

Játékosok száma: 2+
Játékidő: kb. 10 perc.


A csomag méretei: 18 cm x 6 cm x 12 cm

Leírás és Paraméterek

Ajánljuk 2 éves kortól
Jellege társasjáték
Miért hasznos? Fejleszti a megfigyelőképességet, a koncentrációt és a mozgást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Gyártó/Márka: Sycomore

Sajátítsd el a karckép technikát ezzel a készlettel! A karctollal az útmutatót követve fantasztikusan szép hercegnők képeit tudod elkészíteni. A hercegnők ruháját tudod megrajzolni és ezzel teljessé tenni a képet.

RAKTÁRON
6.490 Ft
Gyártó/Márka: Sycomore

Sajátítsd el a karckép technikát ezzel a készlettel! A képek fekete színnel vannak bevonva. A karctollal  az útmutatót követve fantasztikusan szép macskák képeit tudod elkészíteni. A fekete színt eltávolítva a képekről gyönyörű, színes művek bontakoznak ki.

RAKTÁRON
6.490 Ft

Próbáld megépíteni azt a várat, amit a feladatlapon látsz! Jól figyeld meg a részleteket! Hány ajtó - ill. ablaknyílás van? Milyen formájúak az ablakok? Minden kis részlet számít!

Ha jól megfigyelted a rajzot, akkor már csak az építkezés van hátra. Ügyesen rakjad egymásra az elemeket! De vigyázz, le ne boruljon a várad!

A gyermekek a sík- és térbeli formák viszonyítását ismerhetik meg,
és gyakorolhatják a 12 különböző nehézségű feladat segítségével.


 

RAKTÁRON
6.490 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?