Termékek Menü

Játékos számolás

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.990 Ft
5.290 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2021. január 27.
Gyártó/Márka: Noris
Gyártó cikkszám: 4052346001315
Cikkszám: 7554

Mielőtt a gyermekek képesek lennének megérteni a számok értelmét, előtte meg kell tanulniuk a konkrét mennyiségeket értelmezni. Egy kisgyermek számára pl. az "öt" számnévnek vagy az "5" számjegynek nincs valós tartalma. Az értelmezés úgy alakul ki, hogy a gyermek azonos mennyiségekkel szembesülve (pl. 5 cica, 5 cseresznye) megállapítja, hogy noha az ábrák és a tárgyak különböznek, mégis van valami közös bennük: mindegyikből öt darab van.

A játék úgy lett felépítve, hogy a szemléletes képek segítségével elvezesse a gyermekeket a mennyiségek elméleti számokkal való összekapcsolásától egészen a fejszámolásig.

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Játszva tanulunk meg összeadni és kivonni 1-20-ig.

Ajánljuk 5 éves kortól
Jellege okító társasjáték
Miért hasznos? Fejleszti a gondolkodást, segít elsajátítani a matematikai alapokat, a számolást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Gyártó/Márka: Sycomore

Készítsd el a legszebb báli ruhák terveit ennek a kreatív készletnek a segítségével!

Itt valóban te leszel a tervező, hiszen az előre perforált táblákon a modellek ruháit teljes egészében neked kell kitalálni a szövetdarabok, szalagok és kiegészítők kombinálásával.

RAKTÁRON
5.290 Ft
Gyártó/Márka: Sycomore

Készítsd el a legszebb esküvői ruhák terveit ennek a kreatív készletnek a segítségével!

Itt valóban te leszel a tervező, hiszen az előre perforált táblákon a modellek ruháit teljes egészében neked kell kitalálni a szövetdarabok, szalagok és kiegészítők kombinálásával.

RAKTÁRON
5.290 Ft

A babák fejlődése szempontjából nagyon fontosak azok az ingerek, melyeket hallanak és látnak, hiszen ez jelentős szerepet tölt be a fejlődésükben.

Ezt a zenélő dobozt kimondottan kicsi gyermekeknek fejlesztette ki a gyártó. A maci fejét lenyomva az újra elbújik a kockában, egy gombot megnyomva pedig újra előugrik.

 

RAKTÁRON
5.290 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?