Termékek Menü

Játékos egyszeregy

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.990 Ft
5.290 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2020. november 30.
Gyártó/Márka: Noris
Gyártó cikkszám: 4052346001339
Cikkszám: 9805

Még most, a számító- és számológépek korában is minden gyermeknek álmából felkeltve is fújnia kell az egyszeregyet, mivel a matematika többek között erre az alapra építkezik.

  • A gyermekek a játék első szakaszában a nagy tanulótáblával játszva sajátíthatják el az egyszeregyet, tudásukat le is ellenőrizhetik.
  • A játék második szakaszában a játékosok kártyát húznak, melyeken az egyszeregyhez kapcsolódó feladatokat találnak. 
  • A játék harmadik szakaszában minden játékos kap 8 egyszeregy-kártyát. A játékosok kijátszanak egy-egy kártyát, amit a következő játékosnak felül kell ütnie. Mivel a kártyákon csak a feladatok találhatók meg, a megoldások viszont nem, így a játékosoknak muszáj lesz számolniuk, ha meg akarják nyerni a játékot...!
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Sajátítsuk el játszva a matematika egyik legfontosabb alapját!

Ajánljuk 7 éves kortól.
Jellege okító társasjáték Játékosok száma:1-4 fő.
Miért hasznos? Fejleszti a gondolkodást és a gyorsaságot, segít elsajátítani a matematika alapjait.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

A babák fejlődése szempontjából nagyon fontosak azok az ingerek, melyeket hallanak és látnak, hiszen ez jelentős szerepet tölt be a fejlődésükben.

Ezt a zenélő dobozt kimondottan kicsi gyermekeknek fejlesztette ki a gyártó. A maci fejét lenyomva az újra elbújik a kockában, egy gombot megnyomva pedig újra előugrik.

 

RAKTÁRON
5.290 Ft
Gyártó/Márka: Quercetti

Klasszikus játék minden kisgyermek számára.

Építsd fel Te is a saját golyópályádat színes változatban!
Csak gurítsd le a golyót az építményed tetejéről és élvezd, ahogy legurul a csöveken!

RAKTÁRON
5.190 Ft 4.790 Ft
Gyártó/Márka: SentoSphére
Igazán mókás időtöltés saját kezűleg elkészíteni egy képet. Te ismered már az aquarellkészítő játékot? Válaszd ki a kedvenc figurádat és csillogtasd meg Te is a tehetséged.
RAKTÁRON
5.190 Ft 4.690 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?