Termékek Menü

IQ Blox

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.490 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2020. október 23.
Gyártó/Márka: Smart Games
Gyártó cikkszám: 5414301518334
Cikkszám: 5667

Gondolkozz a Bloxokban!

Az IQ-Bloxban a falak nem akadályoznak, hanem segítenek a megoldás megtalálásában. Használd a falakat, hogy a színes játékelemek helyét megtaláld. A 120 feladványban a könnyűektől a nehézig fejlődhetsz. A feladványt felpakolni könnyű lesz, de a Bloxokban rejlő megoldás meggondolkoztat!

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

1 személyes logikai játék.

Ajánljuk 6-99 éves korig.
Jellege Logikai játék
Miért hasznos? A feladatok abbahagyhatatlan játékot nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Fejleszti a térlátást, a logikai gondolkodást, a kombinációs képességet, a türelmet, a problémamegoldó képességet, az önálló feladatmegoldást és ellenőrzést.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Gyártó/Márka: Smart Games
Segíts az egérkéknek, hogy kilássanak az ementáli résein. Mókás, 48 egyre nehezedő feladvánnyal bárhol leköti a figyelmedet, akár utazás közben is. Gyerünk, próbáld ki te is ezt  a logikai játékot.
RAKTÁRON
3.490 Ft
Lebilincselő kísérletezős játék!
Építsd meg saját "Csináld magad" robotjaidat! Az építőelemekkel 6 robotot tudsz életre kelteni.
Az alternatív energiával működő játék kiváló darab, hogy a gyerekek megismerjék az alapvető fogalmakat ebben a technológiában.
RAKTÁRON
3.490 Ft
Gyártó/Márka: SentoSphére

Legyen Tiéd ez a csodálatos unikornis!
A flittereket a szegecsekkel az előrajzolt kép pettyeire kell rögzíteni, így a végén kapunk egy csodálatos flitterképet.

A képet ezután berakhatod a szettben található keretbe, és a szobád ékévé válhat!

RAKTÁRON
3.490 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?