Termékek Menü

Igen? Nem? Egyik sem! társasjáték

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.990 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2020. december 09.
Gyártó/Márka: Kensho
Gyártó cikkszám: 3760046788009
Cikkszám: 8858

Egy egyszerű társasjáték kicsiknek és nagyoknak egyaránt, több mint 900 kérdéssel és két nehézségi fokban!

Húzzon egy kártyát és olvassa fel sorrendben a kérdéseket ellenfelének.
Ha ő az "igen" vagy "nem" választ adja, akkor a csengőt leggyorsabban megszólaltató játékos előre léphet egy mezőt a táblán a bábujával.
Amennyiben a válaszoló egyetlen kérdésre sem ad "igen" vagy "nem" választ, úgy a bábujával ő léphet egy mezőt előre a táblán.

Az a győztes, aki elsőnek éri el bábujával a tábla közepén lévő kört.

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ebben a társasjátékban kiderül, kinek milyenek a reflexei és mennyire képes összpontosítani!

Ajánljuk 7 éves kortól
Jellege társasjáték
Miért hasznos? Fejleszti a koncentrációt, a figyelemösszpontosítást és a gyorsaságot.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Találd ki, vajon milyen cselekmény lehet a homlokodon! A Hedbanz 2. gyerekeknek társasjáték során minden játékos a homlokára tűz egy kártyát, amin valamilyen cselekmény található. Ez lehet a kerékpározást, futás, vagy akár a verseny úszás is. A játékosoknak találgatniuk kell, kérdéseket kell feltenniük, hogy kitalálhassák! A Headbanz 2. társasjátékot az nyeri, aki a legtöbb kártyát kitalálja, mielőtt lejár az idő.

RAKTÁRON
5.990 Ft

Lebilincselő, STEM típusú elektronikai kísérletező és oktató játék. Építse meg saját „Csináld magad” ROBOTJAIT! Az építőelemekkel 13 robotot építhetnek meg a gyerekek! Az alternatív energiával működő játék használatával elérkezett az idő, hogy megismerjék a gyerekek az alapvető fogalmakat ebben a technológiában. A modellek megépítéséhez segítséget nyújt a képes útmutató, amely még a fiatal gyerekek számára is könnyen követhető.

Egyszerű, látványos és játékos módon fedezhetik fel a fizika, a mérnöki tudományok, a matematika összefüggéseit.Játék közben megtanulják a modellépítés folyamatát, fejlesztik problémamegoldó képességüket, kézügyességüket, a kezek motoros funkcióit.  Nagyszerű oktató ajándék. Segít a gyermekek képzelőerejének, kreativitásának, önképző és gyakorlati képességének fejlesztésében. A STEM (Science, Tech, Engineering, Math) tudás segít jobb eredményeket elérni a tanulásban és eligazodni a jövőben mindennapossá váló technológiákban.

A robot összeszerelését két nehézségi fokozatban sajátíthatják el. Miután összeraktak egy robotot és eleget játszottak vele, szétszerelhetik és másikat építhetnek az elemekből. A kreatívabb gyerekek akár új, az útmutatótól eltérő robotokat is alkothatnak. A játék ösztönzi őket, hogy megtervezzék az általuk elképzelt tárgyakat, járműveket, robotokat; új ötleteiket kipróbálják így serkentve a tudomány iránti érdeklődésüket.

A robotok:

Teknős, Sétáló, Quad, Kerék, Csónak, Bogár, Kutya, Auto, Rák, Csúszó, Roly Poly, Zombi, Row

RAKTÁRON
5.990 Ft
Gyártó/Márka: Ravensburger

Szedd le az almákat és töltsd meg a vödröt!

Az almák megértek, kezdődhet a szüret!
Minden gyermeknek saját almafácskája van a kertben, és leszüretelheti az ízletes gyümölcsöket. De vigyázat!
Ne engedjük magunkat elcsábítani a finom fagyi vagy a szemtelen varjak által!

A játékot az nyeri, akinek először megtelik a vödröcskéje almákkal!

RAKTÁRON
5.990 Ft 5.390 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?