Termékek Menü

Hasznos infók

 

Érezted már te is azt, hogy a gyereknek mindene meg van, és hogy fogalmad sincs, hogy mit vegyél neki? Blogunkban próbálunk időnként újabb és újabb játékokat bemutatni, hátha sikerül ötletet adjunk, mellette pedig egyéb olyan hasznos információkat nyújtani amik megkönnyíthetik a vásárlásod.


 

Mivel játsszon a gyerek? Logico játékokkal!

A gyerekeknek a játék nagyon fontos. Nem csak a szórakoztatásukat garantálja, hanem a játék alatt fejlődnek és tanulnak is; így ismerik meg a világot. Természetesen minden életkorban másfajta játékokat igényelnek, mindig egyre bonyolultabb és több ügyességet igénylő feladat elé állíthatjuk őket. Egészen kicsi korban például a csörgők, majd az építős termékek a leghasznosabbak.

Peonza

Ismét pörög a peonza! Legyél te a legjobb! 2016-ban ismét hódít ez a fantasztikus ügyességi játék!

Ismerd meg a peonzát, kattints ide, és tanulj Ivántól a mexikói bajnoktól!

Mi Micsoda akció

30-40-50% KEDVEZMÉNNYEL Mi MICSODA - Mi MICSODA Junior - Mi MICSODA Mini

Biztosan ismeritek a Mi MICSODA könyvek et, hisz már mi is ezeken nőttünk fel, csak azóta nagyon sokat bővült a kínálat... Ismeretterjesztő könyvek a gyermekek nyelvén, gyermekekhez szóló illusztrációkkal, fotókkal, de tudományos szakszerűséggel, 2 éves kortól minden korosztálynak.

PixelHobby

Egy kicsit olyan mint a puzzle, vagy a mozaik, egy kicsit olyan mint a keresztszemes hímzés. Ugyanúgy képet tudsz vele készíteni, mint a homokszórós technikával, de talán leginkább a pötyire hasonlít, csak sokkal, sokkal kisebbek az elemek... Tudj meg mindent a PixelHobbyról!

Intelligens gyurma

Ha lassan húzod - nyúlik, mint a rágógumi, formázz belőle golyót, dobd le, és pattan, mint a labda, rántsd meg erősen, és szakad, mint a papír, üss rá kalapáccsal - törik, mint a porcelán, feltöltődik fénnyel, és világít a sötétben*, vonza a mágnes*, hőre megváltoztatja a színét*, vagy csak gyönyörűen színes, csillog villog.

LOGICO fejlesztő játékkal a tanulási nehézségek ellen

Szörnyű dolog szülőként megélni, hogy jó eszű csemeténk éppen az alapkészségek elsajátításával küzd reménytelenül, és bár mi tudjuk, hogy sokkal többre lenne képes, de valami mégsem működik. Olvasási nehézségek? Írási nehézségek? Számolási nehézségek? A LOGICO segít ebben!

BÓBITA TIPP - Archelino, ahol Noé gyűjti az állatokat

Épül a bárka, Noé összegyűjtötte már az állatokat, de jajj! Ki, hol fog ülni? Segíts Noénak, hogy minden állat a helyére kerülhessen! Nem könnyű feladat, de ha odafigyelsz, és okosan gondolkozol, sikerülni fog! Gyere nézd meg a filmet!

BÓBITA TIPP - Kinetic Sand az örökmozgó homok

Kinetic Sand — varázslatos és elbűvölő élmény! Ilyet még tutira nem láttál! Úgy viselkedik, akár a nedves homok, de mégsem nedves egy cseppet sem. Bármilyen formát, alakzatot képes felvenni, és megtartani, mégis szabadon szétfolyik. Gyere nézd meg a filmet!

Vidám történetek olvasni tanulóknak - LOGICO extra csomag

Megérkezett a LOGICO 2014-re ígért utolsó csomagja is. A Vidám történetek 10 rövid kis mesével és a hozzájuk kapcsolódó feladatokkal segíti az olvasni tanuló gyerekeket.

Újabb LOGICO csomagok kisiskolásoknak

Végre újabb feladatcsomagok jelentek meg kisiskolásoknak a LOGICO fejlesztő játékhoz. Az új csomagok az 1-3 osztályosok írás/olvasási, matematikai, geometriai képességeit és környezeti ismereteit fejleszti játékosan. A bejegyzésben részletes ismertetőt találsz!

Fogyasztó Barát