Termékek Menü

Hasznos infók

 

Érezted már te is azt, hogy a gyereknek mindene meg van, és hogy fogalmad sincs, hogy mit vegyél neki? Blogunkban próbálunk időnként újabb és újabb játékokat bemutatni, hátha sikerül ötletet adjunk, mellette pedig egyéb olyan hasznos információkat nyújtani amik megkönnyíthetik a vásárlásod.


 

Készüljön társasjáték webáruházunkkal a szünidőre!

 

Hamarosan itt a tanév vége, amikor sok szülő feladatának érzi, hogy gondoskodjon gyermeke szórakozásáról a vakáció alatt. Egyesek a táboroztatás mellett döntenek, mások pedig igyekeznek olyan játékokat beszerezni, amikkel a kicsi otthon vagy a nyaralás ideje alatt is tudja majd magát és társait szórakoztatni. Ha Ön is szeretne gyermekének hasznos játékot vásárolni, fedezze fel társasjáték webáruházunk kínálatát!

Gyurmakészlettel a kreativitás fejlesztéséért

 

gyurmakészlet, amióta csak létezik, népszerű a kicsik körében. Gyurmából még a legkisebbek is könnyen alkotnak valamit, jó szórakozást nyújt akkor is, amikor kint esik az eső, de játszhatnak vele például este is, amikor már csendesebb, nyugodtabb elfoglaltságra van szükség. Ráadásul komoly fejlesztő hatása is van, nézzük, mi minden!

Mivel játsszon a gyerek? Logico játékokkal!

A gyerekeknek a játék nagyon fontos. Nem csak a szórakoztatásukat garantálja, hanem a játék alatt fejlődnek és tanulnak is; így ismerik meg a világot. Természetesen minden életkorban másfajta játékokat igényelnek, mindig egyre bonyolultabb és több ügyességet igénylő feladat elé állíthatjuk őket. Egészen kicsi korban például a csörgők, majd az építős termékek a leghasznosabbak.

Peonza

Ismét pörög a peonza! Legyél te a legjobb! 2016-ban ismét hódít ez a fantasztikus ügyességi játék!

Ismerd meg a peonzát, kattints ide, és tanulj Ivántól a mexikói bajnoktól!

Mi Micsoda akció

30-40-50% KEDVEZMÉNNYEL Mi MICSODA - Mi MICSODA Junior - Mi MICSODA Mini

Biztosan ismeritek a Mi MICSODA könyvek et, hisz már mi is ezeken nőttünk fel, csak azóta nagyon sokat bővült a kínálat... Ismeretterjesztő könyvek a gyermekek nyelvén, gyermekekhez szóló illusztrációkkal, fotókkal, de tudományos szakszerűséggel, 2 éves kortól minden korosztálynak.

PixelHobby

Egy kicsit olyan mint a puzzle, vagy a mozaik, egy kicsit olyan mint a keresztszemes hímzés. Ugyanúgy képet tudsz vele készíteni, mint a homokszórós technikával, de talán leginkább a pötyire hasonlít, csak sokkal, sokkal kisebbek az elemek... Tudj meg mindent a PixelHobbyról!

Intelligens gyurma

Ha lassan húzod - nyúlik, mint a rágógumi, formázz belőle golyót, dobd le, és pattan, mint a labda, rántsd meg erősen, és szakad, mint a papír, üss rá kalapáccsal - törik, mint a porcelán, feltöltődik fénnyel, és világít a sötétben*, vonza a mágnes*, hőre megváltoztatja a színét*, vagy csak gyönyörűen színes, csillog villog.

LOGICO fejlesztő játékkal a tanulási nehézségek ellen

Szörnyű dolog szülőként megélni, hogy jó eszű csemeténk éppen az alapkészségek elsajátításával küzd reménytelenül, és bár mi tudjuk, hogy sokkal többre lenne képes, de valami mégsem működik. Olvasási nehézségek? Írási nehézségek? Számolási nehézségek? A LOGICO segít ebben!

BÓBITA TIPP - Archelino, ahol Noé gyűjti az állatokat

Épül a bárka, Noé összegyűjtötte már az állatokat, de jajj! Ki, hol fog ülni? Segíts Noénak, hogy minden állat a helyére kerülhessen! Nem könnyű feladat, de ha odafigyelsz, és okosan gondolkozol, sikerülni fog! Gyere nézd meg a filmet!

BÓBITA TIPP - Kinetic Sand az örökmozgó homok

Kinetic Sand — varázslatos és elbűvölő élmény! Ilyet még tutira nem láttál! Úgy viselkedik, akár a nedves homok, de mégsem nedves egy cseppet sem. Bármilyen formát, alakzatot képes felvenni, és megtartani, mégis szabadon szétfolyik. Gyere nézd meg a filmet!

Fogyasztó Barát