Termékek Menü

Harry Potter: Legendás állatok és megfigyelésük társasjáték

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
7.990 Ft
6.790 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2020. december 09.
Gyártó cikkszám: 7290018300459
Cikkszám: 8246-1

Elérkezett az idő, hogy megszerezd a Legendás Lények Gondozása tantárgyad Rendes Bűbájos fokozatát. De vajon elég felkészült vagy? Tudod-e, hogy milyen színű egy tündérmanó, hol él egy hippogriff, mekkora egy főnix, vagy milyen veszélyes egy baziliszkusz? Nem?! Jól van, semmi baj, csapd fel a Szörnyek Szörnyű könyvét, és vegyük át újra a leckét! Ne sóhajtozz, te nem tanultad meg!

Derítsd ki a legendás állatok méretét, színét, lakóhelyét és veszélyességi besorolását ebben a dinamikusan változó táblás játékban! Az a játékos, aki elsőnek begyűjtötte mind a 4 nyomot, nem csupán a játékot nyerte meg, de sikeresen meg is szerezte a Rendes Bűbájos Fokozatát. De vigyázz, ha rossz mezőn állsz amikor egy másik játékos átfordítja a táblát, pórul jársz!

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Játékidő: kb. 30-60 perc

Ajánljuk 6 éves kortól
Jellege társasjáték Játékosok száma:2-8 fő.
Miért hasznos? Fejleszti a gondolkodást és a gyorsaságot.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Gyártó/Márka: Peaceable Kingdom

A kiscsibék kirepültek a tyúkólból....
Segítsetek a tyúkanyónak összeterelni a kiscsibéket és visszavinni őket a tyúkólba!

Forgass és lépj, számold meg, hány mezőt haladsz előre, és gyűjts össze azzal megegyező számú kiscsibét!
Játsszátok felváltva, de együttműködve!

RAKTÁRON
6.790 Ft 5.390 Ft
Gyártó/Márka: Kensho

Nagyszerű beszéd -és memória fejlesztő játék. Találj ki a kártyák segítségével egy történetet. Ha megszólal az elefánt fordítsd le a kártyákat és mondd vissza, hogy mik voltak a kártyákon a felhúzás sorrendjében.

RAKTÁRON
6.790 Ft 3.790 Ft
Gyártó/Márka: PATCH products
Gondolkodtató és mégis pörgős, izgalmas társasjáték az egész családnak!
RAKTÁRON
6.790 Ft 5.990 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?