Termékek Menü

Halas játék

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
7.590 Ft
6.990 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2020. október 23.
Gyártó/Márka: PlanToys
Gyártó cikkszám: 8854740056290
Cikkszám: 8592

Horgászós játék. A bot végén lévő horgot próbáld meg beakasztani a halakon lévő hurkokba. Ehhez nagyon ügyesnek kell ám lenned! Egyedül is remek szórakozást nyújt, de többen is játszható, az nyer, aki több halat tud kifogni. Fejleszti a gyermek koncentrációját és finommotorikus képességeit. 

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Nagyban fejleszti a finommotorikus képességeket és a koncentrációt.

Ajánljuk 3 éves kortól, fiúknak és lányoknak
Jellege fa horgászós játék
Miért hasznos? Szem-kéz koordináció és finommotorika fejlesztésére.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Gyártó/Márka: Fakopáncs
A gyerekek sok dologgal megismerkedhetnek és megtanulhatják, hogy mi milyen csoportba tartozik. Pl. gyümölcsök, ruhadarabok, zöldségek, állatok, geometriai formák, számok stb. Ha kitalálta melyik csoportba tartozik a képen lévő dolog, akkor bele kell dobnia a megfelelő nyílásba.
RAKTÁRON
6.590 Ft
Gyártó/Márka: Goki

A játékot becsukott vagy bekötött szemmel kell játszani.
Lényege: tapogatással megtalálni az egyes anyagok vagy minták párját. A játék addig tart, amíg el nem fogynak a hengerek.

Az nyer, akinél a játék végére a legtöbb henger van!

RAKTÁRON
6.490 Ft 5.190 Ft

Próbáld megépíteni azt a várat, amit a feladatlapon látsz! Jól figyeld meg a részleteket! Hány ajtó - ill. ablaknyílás van? Milyen formájúak az ablakok? Minden kis részlet számít!

Ha jól megfigyelted a rajzot, akkor már csak az építkezés van hátra. Ügyesen rakjad egymásra az elemeket! De vigyázz, le ne boruljon a várad!

A gyermekek a sík- és térbeli formák viszonyítását ismerhetik meg,
és gyakorolhatják a 12 különböző nehézségű feladat segítségével.


 

RAKTÁRON
6.490 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?