Termékek Menü

Halacskázó társasjáték

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.890 Ft
Elérhetőség: RAKTÁRON
A szállítás várható dátuma: 2020. november 30.
Gyártó cikkszám: 4897095340144
Cikkszám: 10500

A Halacskázó társasjáték egy kisgyerekeknek készült szórakoztató memóriajáték. Húzzunk egy tavirózsát, ami megmutatja, hogy melyik színű halat kell kifognod! A halak farkának színét nem látod. Jól figyeld meg a többiek húzásait is. Lehet, hogy neked éppen azt kell kifognod a következő körben, amit a másik játékos visszadobott. De vigyázz! Nem olyan egyszerű! A halacskák a játék közben mozognak. Emlékszel hol úszott az előbb? Fogd ki a horgászbottal és kiderül!

Minden színből kettőt találsz!

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Szuper családi társasjáték, a kisebbeknek is. Memóriajáték, ügyességi játék egyszerre!

Ajánljuk 3 éves kortól
Jellege társasjáték
Miért hasznos? Fejleszti a megfigyelőképességet, memóriát, figyelmet, kézügyességet!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Egy szép tengerpartos képet készíthetsz ezzel a készlettel! Mindent megtalálsz a készletben, ami a kép elkészítéséhez szükséges!

Az eredmény garantáltan egy gyönyörű képe lesz, ami a gyémántszemeknek köszönhetően csillogni fog! Bátran kiteheted a faladra!

A gyémántszemes kirakó csomag tartalma:

  • 1 db számozott képet, melynek mérete 38*38 cm. A kép celofánnal van bevonva, mely alatt öntapadós a felület és így a gyémántszemek rátapadnak.
  • 1 darab ceruza a szemek felhelyezéséhez.
  • 1 db szilikon lap, a ceruzát ebbe nyomjuk bele, majd a gyémántszem így tapad meg a ceruzán.
  • 1 db tálcácska, melyre kiönthetjük az éppen felhasznált gyémántszemeket.
  • A teljes gyémántszem mennyiséget, mely bőven tartalmazza a képhez való mennyiséget.

 

RAKTÁRON
4.790 Ft
Gyártó/Márka: Viga
A képek alapján kell a táblába helyezni a formákat. Jól megfigyelted melyik figura van az első sorban és melyik áll hátrébb? figyelj meg minden részletet!
MOST NEM ELÉRHETŐ
4.990 Ft
Gyártó/Márka: Keller&Mayer

Elveszett játékok társasjátékban, a gyerekek a parkban elhagyták a játékaikat. Mikor elindulnak hazafelé, akkor veszik észre, hogy nincs meg minden játékuk. A játék során az a feladatod, hogy segíts nekik megkeresni őket. 
Az Elveszett játékok, egy vidám, szórakoztató, társasjáték. 

RAKTÁRON
4.990 Ft
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?