Termékek Menü

Gyémántszemes kirakó készletek

Gyémántszemes kirakó készletek A gyémántszemes kirakók az egyik legújabb kreatív játékok.
Sok kreatív játék létezik mostanában, egyikkel szebb dolgot készíthetnek a gyerekek, mint a másikkal. A gyémántszemes kirakók főleg a nagyobb gyerekek vagy akár felnőttek számára készült. De nem egy bonyolult technikáról van szó, ezért akár már 6 éves kortól is tudnak alkotni vele e gyerekek. Lényege, hogy ragad a kép, amire egy speciális eszköz segítségével különböző színű "gyémánt" szemeket ragasztunk. Sokféle és méretű gyémántszemes kirakó készletet lehet venni, az viszont biztos, hogy mindegyikkel egy szobába is kitehető, gyönyörű, különleges, csillogó képet kapunk. ezt nem tudod elrontani, csak türelem kell hozzá! Nálunk az összes kreatív játék között most ez a kedvenc! A finommotorikus készségeget nagyon jól fejleszti! Próbálj ki te is gyémántszemes kirakó készletet!
 
Fogyasztó Barát
Hasznos infók játékokról

Hosszútávon jobban megéri fajátékot vásárolni

A fajátékok nekünk is nagy kedvencünk, de szerencsére mostanában sok szülő és nagyszülő részesíti előnyben. Több érv is szól a fajátékok mellett. A fajátékok többsége lényegesen tartósabb a műanyag játékoknál. Sokkal jobban bírják a gyűrődést, nem törnek szét, nem esnek le róluk kisebb alkatrészek.

A fajátékok tartósságuknak köszönhetően jóval gyakrabban öröklődnek tovább a testvérek között vagy vándorolnak át másik családba, esetleg szülőről gyerekre. Nemcsak azért, mert tartósabbak, de a fajátékok külseje is időt állóbb általában, sokkal kevésbé követik az aktuális trendeket.
Még ha kidobásra is kerülnek a fajátékok előbb-utóbb, messze nem károsítják annyira a környezetet, mint a műanyagból készült játékok. Észrevetted egyébként, hogy a fajátékokat csomagolás nélkül vagy papírdobozba csomagolva árulják legtöbbször?